Evy Gruyaert zoekt kandidaat-ondernemers voor nieuw programma

dinsdag 13 december 2011

En is op zoek naar kandidaten voor een gloednieuw televisieprogramma met en over startende ondernemers. Inschrijven kan via de website van En. Droom jij al lang van je eigen zaak? Heb je een goed idee? Heb je net je eigen bedrijf opgestart? Of heb je alleen nog dat duwtje in de rug nodig om de grote stap te zetten als startende ondernemer? Dan is het nieuwe programma van En misschien iets voor jou.

De makers van het programma zijn op zoek naar startende ondernemers. De meest beloftevolle kandidaat-starters krijgen een startbedrag ter beschikking. Onder toezicht van een jury van topondernemers stampen zij hun eigen bedrijf uit de grond en de beste starter wint aan het einde van de rit een grote geldprijs.

Heb jij een creatief en vernieuwend idee en wil jij een van die starters zijn? Schrijf je in op http://www.een.be/starter en met een beetje geluk maak jij je droom waar!

Over het nieuwe programma

Met het nieuwe programma over starters gaat Eén graag in op een vraag van het Agentschap Ondernemen. Dat riep op om samen met Vlaamse productiehuizen nieuwe mediaprojecten te ontwikkelen rond ondernemen, in het kader van de campagne Vlaanderen in actie (ViA). Het nieuwe Eén-programma wordt gerealiseerd door productiehuis deMENSEN, met de steun van Agenschap Ondernemen en ViA-Pact 2020. Met het programma hoopt Eén bij te dragen tot een positieve beeldvorming rond ondernemen in Vlaanderen en de ondernemerscultuur te promoten.

De opnames van het programma gaan binnenkort van start. Het programma wordt ten vroegste in het najaar van 2012 uitgezonden op Eén.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers