Eigenaar VT4 en VIJFtv wil Radio Donna

dinsdag 25 april 2006

SBS Belgium wil een eigen radiostation maar daar is voorlopig geen ruimte voor op de FM-band. De mediagroep rond VT4 en VIJFtv herhaalde daarom nogmaals zijn bod om Radio Donna over te kopen.

S


BS Belgium heeft nu twee nota's overhandigd aan minister van Media Geert Bourgeois. Daarin staat dat Radio Donna zowel qua financiering als publieksbereik niet binnen de openbare omroep past.

Het is de bedoeling van SBS Belgium om een discussie te starten over de noodzaak van Radio Donna bij de VRT. 

Naast televisieprogramma's wil SBS nu ook landelijke radio maken. SBS Belgium maar ook de afdeling in Nederland zijn goed draaiende mediabedrijven. Om een radiozender te kunnen maken is er natuurlijk plaats nodig, en die is er (nog) niet. Met het herhalen van hun aanbod maakt SBS nog maar eens duidelijk dat het zijn zinnen heeft gezet op Donna.  

Bron: VRTnieuws

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers