Cartoon Network kondigt gloednieuwe serie 'Elliott From Earth' aan

maandag 2 juli 2018
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2018

Turner's Cartoon Network kondigt vandaag een gloednieuwe originele serie aan, 'Elliott From Earth', van het Britse team achter de succesvolle serie 'The Amazing World of Gumball'.

'Elliott from Earth' is een 20 afleveringen tellende geanimeerde sci-fi sitcom van 11 minuten die een uniek grappig en hartelijk perspectief biedt op het dagelijkse leven van kinderen, of ze nu menselijk zijn of niet. Elliott is een jongen die leeft op een ruimteschip vol buitenaardse wezens uit alle delen van het universum. Het is een show over het vinden van je plek in de wereld, zelfs als dit in de ruimte is. Oh, en er is een dinosaurus!


De productie start dit jaar in september. 'Elliott From Earth' is de nieuwste Cartoon Network Original die wordt geproduceerd door de nieuwste talenten die ook werken aan 'The Amazing World of Gumball'. De serie is bedacht door Guillaume Cassuto, voorheen scenarioschrijver en compositiesupervisor voor 'Gumball', met het veelgeprezen 'Gumball'-team van scenarioschrijvers, storyboardtekenaars en editors die de nieuwe show tot leven brengen.

Guillaume Cassuto, bedenker van 'Elliott from Earth': 'Elliott's verhaal heeft lange tijd in mijn achterhoofd gezeten en dankzij mijn verschillende rollen bij 'Gumball' kreeg ik een unieke kijk in hoe je zo’n project tot leven kunt brengen. Ik ben razend enthousiast over deze kans om Elliott aan de wereld te mogen introduceren en erg trots op het team dat zich hierbij heeft aangesloten. Ik hoop dat kinderen en animatiefans in het universum Elliott net zo leuk vinden als wij.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers