Reportage Peter R. De Vries dinsdag op VIJFtv

maandag 4 februari 2008

Naar aanleiding van de actualiteit rond de verdwijning van Natalee Holloway past VIJFtv uitzonderlijk het programmaschema aan voor de meest bekeken Nederlandse tv-reportage van de afgelopen jaren. De spraakmakende reportage van de Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries hield zondagavond op zusterzender SBS 6 meer dan 7 miljoen Nederlandse kijkers voor het scherm. Het programma wordt dinsdagavond 5 februari in Vlaanderen om 22.30 uur uitgezonden op VIJFtv.

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries lost in de speciale uitzending van zijn SBS 6-programma de verdwijning van Natalee Holloway op waar Nederland, Aruba en de Verenigde Staten al bijna drie jaar van in de ban zijn. De Vries is vorige week teruggekeerd van Aruba, waar hij de justitie-autoriteiten heeft ingelicht over zijn onthullende bevindingen. Het Nederlandse Openbaar Ministerie is direct een nieuw onderzoek begonnen.

De oplossing van de zaak is te danken aan een ingenieuze verborgen camera-actie, waar door het programma van Peter R. de Vries maanden aan is gewerkt. SBS 6 zond zondagavond een speciaal ingelaste uitzending uit waarin de ontknoping van dit verdwijningsmysterie gedetailleerd uit de doeken werd gedaan. Meer dan zeven miljoen Nederlandse tv-kijkers volgden het programma. De moeder van Natalee Holloway, Beth Twitty, is op uitnodiging van Peter R. de Vries in Nederland en is door hem zondag op de hoogte gebracht van de doorbraak.

'Peter R. De Vries', dinsdag 5 februari om 22.30 uur op VIJFtv.

TV-Visie Poll:
 Wie wint de derde voorronde van 'Eurosong 2008'? STEM NU!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers