Sybrand Buma (CDA) komt naar 'WNL Op Zondag'

zaterdag 22 september 2018

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

CDA-leider Sybrand Buma is te gast bij Rick Nieman. Op deze zondagmorgen kijkt de fractievoorzitter van het CDA terug op de rumoerige Algemene Politieke Beschouwingen. Verder gaat hij in op de actuele politiek. Waar gaat de CDA-leider zich het komende jaar sterk voor maken.

Producent Albert Verlinde van Stage Entertainment komt in 'WNL Op Zondag' vertellen over zijn passie voor musical. Deze zondag gaat de hitmusical Mamma Mia in première.

De hyperloop lijkt werkelijkheid te worden. In de toekomst reis je daarmee binnen een uur van Amsterdam naar Parijs. Mars Geuze van hyperloop-bedrijf Hardt en FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming vertellen over dit spectaculaire idee.

Deze week start de grote historische docu-serie 80 jaar Oorlog. Presentator Hans Goedkoop dook in de geschiedenis en vertelt over dit bijzondere televisieprogramma.

'WNL Op Zondag', zondag 23 september om 9.30 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas -  VRT - Sofie Silbermann 2018)

Deepak gaat op onderzoek om Jaro, een jongen van 6 jaar, te helpen. Jaro is doof geboren, maar kan toch horen door een cochleair implantaat. Dit toestel beperkt hem in zijn keuze om te sporten. Elisa gaat ver buiten haar comfortzone om Bart te helpen, een jongeman die na een skiongeval toch zijn droom van een ecologische deeltuin wil waarmaken.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers