'Karamel-Zeezout Award' voor de allergekste smaak bij 3FM-dj Sander Hoogendoorn

zondag 16 september 2018
Foto: BNNVARA - © Credits: Kasper van Steveninck 2018

Popcorn Rookworst, Chocolade en Leer deo en Marshmellow tandpasta. Fabrikanten stoppen de raarste smaken in hun producten. Van chips met augurk tot stroopwafels met sinaasappelsmaak.

3FM-dj Sander Hoogendoorn staat er versteld van wat er allemaal in de schappen ligt. En uit alle reacties blijkt dat hij niet de enige is. Daarom heeft Sander in zijn ochtendshow de Karamel-Zeezout Awards in het leven geroepen, de smaak waarmee het volgens hem allemaal is begonnen. Luisteraars kunnen vanaf vandaag stemmen op raarste smaken via 3fm.nl. De Karamel-Zeezout Award 2018 wordt vrijdag 21 september uitgereikt tijdens 'Sander’s Vriendenteam' tussen 6.00 en 9.00 uur bij BNNVARA op NPO 3FM.

Eerder deze week had 3FM-dj Sander luisteraar Lotte aan de telefoon die zich verbaasde over de enorme hoeveelheid stroopwafelsmaken die je tegenwoordig in de supermarkt kunt vinden: sinaasappel, lavendel zwarte peper en rozemarijn zeezout. 'Maar zijn stroopwafels niet gewoon goed zoals ze zijn?', vroeg Sander zich af. 'Gewoon een wafel met stroop ertussen?'

Stemmen op de Karamel-Zeezout Awards is kan via 3fm.nl. Daar staan zo’n 20 genomineerden, maar luisteraars kunnen zelf ook nog nieuwe smaken inbrengen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De leukste themaweek van 'Komen Eten' mag natuurlijk niet ontbreken: 'Komen Eten goes streekproducten'. De eerste kandidaat, Nathalie, is niet de eerste de beste. Op het 'Le Concours Mondial Du Meilleur Fromager' in Frankrijk werd ze bekroond tot de beste Meester Kaasrijper van de wereld. Op het menu staat - hoe kan het ook anders - kaas. Als voorgerecht een heerlijke kaasfondue, bij het hoofdgerecht een lekker lammetje met Brebiskaas en om af te sluiten nog een lekkere kaascreatie.

'Komen Eten', om 19.40 uur op VIER.

Dossiers