Jaap van Deurzen en Michael van der Mark op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 10 november 2018

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur RTL-verslaggever Jaap van Deurzen en motorcoureur Michael van der Mark.

Jaap van Deurzen, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is bezig aan zijn laatste weken als verslaggever bij RTL Nieuws. In december gaat Van Deurzen (66) met pensioen. Sinds de start van RTL Nieuws, in 1989, is Van Deurzen betrokken bij het nieuwsprogramma. Hij trok in de afgelopen 29 jaar als 'crisis- en rampenverslaggever' langs alle brandhaarden van de wereld en viel daarbij op met zijn eigen stijl.

Michael van der Mark, te gast in het sportuur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, heeft er net weer een heel seizoen in de Superbike opzitten. In het WK eindigde hij als derde; hij schreef ook nog eens twee races op zijn naam. Van der Mark wordt gezien als één van de beste Nederlandse motorcoureurs van dit moment. Deze zomer tekende hij bij voor Yamaha, met als ambitie: de definitieve toegang tot de wereldtop verkrijgen. En mogelijk ooit nog eens doorstomen naar de MotoGP, de koningsklasse van de motorsport.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Deze week onder meer aandacht voor 'razende reporters'.

'De Perstribune' wordt ook zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

'De Perstribune', zondag 11 november tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Reizen Waes Europa' (foto: Eťn - © VRT 2018)

Met 75 miljoen bezoekers per jaar is Spanje een van de populairste vakantiebestemmingen. De meeste toeristen gaan naar steden als Barcelona en Madrid en naar de Spaanse Costa's, maar hoe ziet de rest van het land eruit? Tom trekt vanuit het zuiden van Spanje, langs het westen helemaal naar het noorden. Een gebied dat wel eens de achterkant van Spanje wordt genoemd...

'Reizen Waes Europa', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers