Forum voor Democratie bij eerste tv-debat in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 16 februari 2019

Omroep WNL organiseert het eerste tv-debat om de Eerste Kamer. Op zondag 17 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van 'WNL Op Zondag' waarin de lijsttrekkers voor de senaat met elkaar in debat gaan.

Naast coalitiepartijen VVD, CDA en D66, doen ook oppositiepartijen GroenLinks, PvdA en Forum voor Democratie mee. Het is het eerste tv-debat waarin Forum voor Democratie een prominente rol speelt. Het debat wordt uitgezonden op zondagmorgen om 9.25 uur op NPO 1.


Deelnemers aan het debat zijn:

Annemarie Jorritsma (VVD)
Paul Rosenmöller (GroenLinks)
Ben Knapen (CDA)
Mei Li Vos (PvdA)
Annelien Bredenoord (D66)
en Henk Otten (Forum voor Democratie)

Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam gaan zij met elkaar in debat over de thema’s van de komende verkiezingen, zoals democratie, veiligheid, klimaat en de stand van het land. Ook gaan de deelnemers uitgebreid in op de rol van de Eerste Kamer.

'WNL Op Zondag: Het Debat om de Eerste Kamer', zondag 17 februari om 9.25 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers