Forum voor Democratie bij eerste tv-debat in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 16 februari 2019

Omroep WNL organiseert het eerste tv-debat om de Eerste Kamer. Op zondag 17 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van 'WNL Op Zondag' waarin de lijsttrekkers voor de senaat met elkaar in debat gaan.

Naast coalitiepartijen VVD, CDA en D66, doen ook oppositiepartijen GroenLinks, PvdA en Forum voor Democratie mee. Het is het eerste tv-debat waarin Forum voor Democratie een prominente rol speelt. Het debat wordt uitgezonden op zondagmorgen om 9.25 uur op NPO 1.


Deelnemers aan het debat zijn:

Annemarie Jorritsma (VVD)
Paul Rosenmöller (GroenLinks)
Ben Knapen (CDA)
Mei Li Vos (PvdA)
Annelien Bredenoord (D66)
en Henk Otten (Forum voor Democratie)

Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam gaan zij met elkaar in debat over de thema’s van de komende verkiezingen, zoals democratie, veiligheid, klimaat en de stand van het land. Ook gaan de deelnemers uitgebreid in op de rol van de Eerste Kamer.

'WNL Op Zondag: Het Debat om de Eerste Kamer', zondag 17 februari om 9.25 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers