'Winters Grillen' met Jeroen De Pauw op njam! - VIDEO

maandag 5 december 2016

Maak je warm voor d trend in de winter! Want chef Jeroen De Pauw gaat 'Winters Grillen'. De koude eindejaarsmaanden vragen dan ook om een gezellig vuurtje, hartverwarmend eten en veel vrienden.

In 'Winters Grillen' legt chef Jeroen De Pauw onder andere gemarineerd wild, kleine hapjes, stevige seizoensgroenten en zelfs ook een dessert op de barbecue. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en maakt er een sport van om alles op maar één barbecue te bereiden. Vuurschalen en kaarsjes houden hem warm.


Aflevering 1 – dinsdag 6 december
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten. Chef Jeroen De Pauw inspireert je met een zalig stuk Iers ribeye met een whiskysaus als hoofdgerecht en als opwarmer voor grill én maag een heerlijk vegetarische hapje: auberginerolletjes met halloumi.

Het hoeft niet altijd vlees op de grill te zijn dus zwiert Jeroen in de volgende afleveringen o.a. tonijn & pappillot van rood fruit, onglet met chimichurri, kip & ananas, aspergefakkels & hertengebraad en zelfs snickers op zijn barbecue. Smakelijk! En geniet van het 'Winters Grillen'.

'Winters Grillen', vanaf 6 december elke dinsdag om 18.40 en 21.45 uur op njam!.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Een maand lang zullen de Roelvinkjes leven van een bijstandsuitkering. Het gezin neemt hun intrek in hun nieuwe woning.

'De Roelvinkjes: Effz Geen Cent Te Makken', om 21.30 uur op VIJF.

Dossiers