'Wie Wordt De Man Van Wendy?' Curd of Frans

woensdag 15 november 2006

"Wie wordt de man van Wendy?" zit in de ultieme, beslissende fase. In de 11de aflevering – die uitgezonden wordt op donderdag 16 november 2006- gaat het tussen Curd en Frans. Eén van hen zal de villa buitenkomen als de man van Wendy; de andere zal in z'n eentje naar huis moeten terugkeren…

Terwijl Wendy nog slaapt, maken de mannen het ontbijt klaar. Om de andere geen kans te geven alleen bij Wendy te zijn, brengen ze het ontbijt samen op bed. Knuffelaar Curd is daarbij weer net iets vlotter en charmanter dan Frans....

Omdat Wendy voor één van de zwaarste keuzes van haar leven staat, heeft ze bewust nog één activiteit opgespaard. Als moeder vindt ze het erg belangrijk dat haar partner goed opschiet met haar kinderen. Daarom moeten de mannen aan Wendy laten zien hoe ze omgaan met Clément en Dylan.

Curd is de eerste die zijn vaderlijke capaciteiten mag tonen. Hij neemt Wendy en haar twee zonen mee naar een privé-voorstelling in een knus poppentheater. De familie-uitstap wordt een groot succes. Zowel Wendy als haar kinderen genieten: Curd tovert een snoepje tevoorschijn voor Clément, hij maakt grapjes met Dylan, hij speelt tikkertje... en hij slaagt er ook nog in om Wendy aandacht te geven en haar te charmeren.

Frans zit ook niet stil. Omdat hij er in de finale piekfijn wil uitzien, laat hij bij de tandarts zijn gebit bleachen... Ondertussen loopt de uitstap van Curd ten einde. Hij heeft goed gescoord bij de vrouw van z'n dromen en haar kinderen. Dan is het aan Frans om z'n talenten als vader te tonen. Hij neemt het gezin mee naar een speelcircus. Ook hij slaagt erin om een goede indruk te maken op Wendy en haar zonen.

Intussen brengt Curd een bezoek aan de kapper want uit liefde voor Wendy laat hij zijn baardje afscheren. Wanneer de uitstap met Frans voorbij is, houdt Wendy beraad met haar zonen. Ze wil weten wie hun favoriet is, maar Clément en Dylan kunnen hun mama niet helpen. Frans en Curd zijn allebei prima papa's. Wendy beseft dat haar keuze bijzonder lastig zal worden... De laatste avond in de villa verloopt erg gezellig. Wendy kookt voor de mannen en herinnert zich plots één van haar eerste liedjes met de erg toepasselijke titel : "Ik kan niet kiezen".

De volgende ochtend moet Wendy onthullen wie haar hart steelt en wie met haar op reis vertrekt naar een romantische bestemming. Maar Wendy weet nog steeds niet voor wie ze zal kiezen, want wat ze nooit voorzien had, gebeurt nu: ze twijfelt nog steeds tussen de twee. Daarom wil ze een laatste gesprek met elke man.

Als eerste spreekt ze met een zelfverzekerde Curd. Maar de onzekerheid slaat toe bij hem als Wendy laat doorschemeren dat ze haar definitieve keuze nog steeds niet gemaakt heeft. Dan is het aan Frans. Wanneer hij bij Wendy zit, wordt de spanning hem plots te veel. In tranen verwoordt hij zijn gevoelens voor haar.

En dan trekt Wendy zich terug. Ze zet alles een laatste keer op een rij. Voor Frans en Curd kruipen de minuten tergend traag voorbij. De spanning wordt ondraaglijk. Maar Wendy blijft piekeren en denken want de keuze die ze moet maken, is loodzwaar en hartverscheurend. Uiteindelijk komt ze naar het salon. Ze weet voor wie ze kiest. Haar zoektocht is ten einde en ze maakt bekend met welke man ze de toekomst wil instappen.

Terwijl Wendy en haar dolgelukkige man klinken op het begin van hun liefde, vertrekt de andere man ontgoocheld én alleen naar huis.

De romantische zoektocht van Wendy Van Wanten houdt al tien weken lang gemiddeld 822.601 Vlamingen (4+ & gasten) in de ban, wat resulteert in een marktaandeel van 38,9% (VVA 18-54).

Interessant om weten is dat het aantal kijkers week na week nog toeneemt. Afgelopen donderdag -9 november 2006- haalde 'Wie Wordt De Man Van Wendy?' een voorlopig maximum van 974.877 kijkers (4+ & gasten), goed voor een marktaandeel van 44,1% (VVA 18-54).

'Wie Wordt De Man Van Wendy?', donderdag 16 november om 20.40 uur op VTM.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers