Vrijdag in 'Met Vier in Bed': La Rozerie in Anzegem

donderdag 13 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Met Vier in Bed' sluit de week af tussen de Leie en de Schelde, in het schilderachtige Anzegem. Het dorpje vormt het decor voor La Rozerie, een 4-sterren B&B die wordt gerund door eigenares Martine en haar collega Marianne.

Martine begon haar carrière op haar veertiende als dienstmeid van de vroegere burgemeester van Gent. Ze verzorgde het ontbijt, stond in de keuken en diende op. Daar groeide het idee om ooit een B&B te openen. Die droom liet echter nog even op zich wachten.


8 jaar geleden ging Martine samen met haar man op zoek naar een gebouw. 'We zochten een landelijk huis, waar voldoende plaats was om een rozentuin aan te leggen', zegt Martine, die groene vingers heeft. Uiteindelijk vonden ze in een voormalige dierenartspraktijk het perfecte pand. Ze verbouwden het tot 5 gastenkamers, waarvan 2 zorgkamers, die volledig uitgerust zijn voor mensen met een beperking.

Alle vertrekken zijn opgetrokken in een landelijke, romantische stijl en het rozenthema is doorgetrokken in de decoratie.

'Met Vier in Bed', vrijdag 14 juni om 21.15 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers