'Toasted On Wheels' met Dominique & Dagny op njam! - VIDEO

zaterdag 12 mei 2018
Foto: njam! - © Studio 100 2018

Vanaf zondag 13 mei is het dynamische duo Dominique Persoone & Dagny Ros terug.. en dit keer met een gevaarlijk lekkere ontbijt- en brunchbar... on wheels!

Ze bundelen opnieuw de krachten om Vlaanderen onveilig te maken met hun pittige, gevaarlijke, onweerstaanbare, en vooral super originele ontbijt-, brunch- en picknickgerechten.  Ze houden halt op hippe marktpleinen, leuke parken en andere gezellige plekjes in Antwerpen, Gent en Mechelen … eender waar er een strategische plek is om neer te strijken met hun foodtruck, de klep open te klappen en voorbijgangers te verrassen met hun heerlijke gerechten. Waar Dominique gaat voor stevige eerder mannelijke hangover food, serveert Dagny Ros meer gezonde en lichtere gerechten. Voor ieder wat wils dus!


'Toasted On Wheels', vanaf 13 mei elke zondag een nieuwe aflevering om 9.00, 17.00 & 23.00 uur op njam!TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers