'Toasted On Wheels' met Dominique & Dagny op njam! - VIDEO

zaterdag 12 mei 2018
Foto: njam! - © Studio 100 2018

Vanaf zondag 13 mei is het dynamische duo Dominique Persoone & Dagny Ros terug.. en dit keer met een gevaarlijk lekkere ontbijt- en brunchbar... on wheels!

Ze bundelen opnieuw de krachten om Vlaanderen onveilig te maken met hun pittige, gevaarlijke, onweerstaanbare, en vooral super originele ontbijt-, brunch- en picknickgerechten.  Ze houden halt op hippe marktpleinen, leuke parken en andere gezellige plekjes in Antwerpen, Gent en Mechelen … eender waar er een strategische plek is om neer te strijken met hun foodtruck, de klep open te klappen en voorbijgangers te verrassen met hun heerlijke gerechten. Waar Dominique gaat voor stevige eerder mannelijke hangover food, serveert Dagny Ros meer gezonde en lichtere gerechten. Voor ieder wat wils dus!


'Toasted On Wheels', vanaf 13 mei elke zondag een nieuwe aflevering om 9.00, 17.00 & 23.00 uur op njam!TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers