'Toasted On Wheels' met Dominique & Dagny op njam! - VIDEO

zaterdag 12 mei 2018
Foto: njam! - © Studio 100 2018

Vanaf zondag 13 mei is het dynamische duo Dominique Persoone & Dagny Ros terug.. en dit keer met een gevaarlijk lekkere ontbijt- en brunchbar... on wheels!

Ze bundelen opnieuw de krachten om Vlaanderen onveilig te maken met hun pittige, gevaarlijke, onweerstaanbare, en vooral super originele ontbijt-, brunch- en picknickgerechten.  Ze houden halt op hippe marktpleinen, leuke parken en andere gezellige plekjes in Antwerpen, Gent en Mechelen … eender waar er een strategische plek is om neer te strijken met hun foodtruck, de klep open te klappen en voorbijgangers te verrassen met hun heerlijke gerechten. Waar Dominique gaat voor stevige eerder mannelijke hangover food, serveert Dagny Ros meer gezonde en lichtere gerechten. Voor ieder wat wils dus!


'Toasted On Wheels', vanaf 13 mei elke zondag een nieuwe aflevering om 9.00, 17.00 & 23.00 uur op njam!TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers