'Thuis': week 6 (2019) - PREVIEW

zaterdag 2 februari 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

De vastberadenheid van Bob heeft verstrekkende gevolgen. Adil kan onverwacht op steun rekenen en Karin triomfeert. Dieter probeert zich te herpakken en dat doet Nancy deugd. Marianne wordt op haar plaats gezet. Dries is woedend en Olivia en Lowie worden op hun verantwoordelijkheden gewezen. Joren voelt zich afgewezen.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 4 februari 2019 - aflevering 4559
Tom luistert naar het verhaal van Karin. De vastberadenheid van Bob kent desastreuze gevolgen. Marianne denkt aan Sandrine. Frank en Simonne halen herinneringen op. Sam besluit haar broer te contacteren. Olivia kan begrip opbrengen voor de situatie van Christine.

Dinsdag 5 februari 2019 - aflevering 4560
Lowie doet zijn best om Olivia gerust te stellen. Dieter biedt Peter zijn hulp aan. Adil kan op onverwachte steun rekenen. Bob heeft voor zichzelf een belangrijke beslissing genomen. Karin triomfeert, maar Tom is minder enthousiast.

Woensdag 6 februari 2019 - aflevering 4561
Frank en Simonne organiseren opnieuw een familie-etentje. Ann weet niet goed wat ze moet doen. Nancy merkt op dat Dieter zich stilaan probeert te herpakken en is daar blij om. Tom zet Marianne op haar plaats.

Donderdag 7 februari 2019 - aflevering 4562
Lowie en Olivia worden op hun verantwoordelijkheden gewezen. Peter beseft dat hij nog iets van Steven kan leren. Dries is razend kwaad. Marianne wordt gestoord in haar appartement en dat valt niet in goede aarde. Tom staat sceptisch tegenover het idee van Karin.

Vrijdag 8 februari 2019 - aflevering 4563
Britney en Dieter amuseren zich samen, tot groot jolijt van Nancy. Jacques moet tot in de late uurtjes werken. Joren voelt zich enorm afgewezen. Lowie en Olivia hebben belangrijk nieuws te melden aan hun huisgenoten.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers