'Thuis': week 6 (2019) - PREVIEW

zaterdag 2 februari 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

De vastberadenheid van Bob heeft verstrekkende gevolgen. Adil kan onverwacht op steun rekenen en Karin triomfeert. Dieter probeert zich te herpakken en dat doet Nancy deugd. Marianne wordt op haar plaats gezet. Dries is woedend en Olivia en Lowie worden op hun verantwoordelijkheden gewezen. Joren voelt zich afgewezen.

 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 4 februari 2019 - aflevering 4559
Tom luistert naar het verhaal van Karin. De vastberadenheid van Bob kent desastreuze gevolgen. Marianne denkt aan Sandrine. Frank en Simonne halen herinneringen op. Sam besluit haar broer te contacteren. Olivia kan begrip opbrengen voor de situatie van Christine.

Dinsdag 5 februari 2019 - aflevering 4560
Lowie doet zijn best om Olivia gerust te stellen. Dieter biedt Peter zijn hulp aan. Adil kan op onverwachte steun rekenen. Bob heeft voor zichzelf een belangrijke beslissing genomen. Karin triomfeert, maar Tom is minder enthousiast.

Woensdag 6 februari 2019 - aflevering 4561
Frank en Simonne organiseren opnieuw een familie-etentje. Ann weet niet goed wat ze moet doen. Nancy merkt op dat Dieter zich stilaan probeert te herpakken en is daar blij om. Tom zet Marianne op haar plaats.

Donderdag 7 februari 2019 - aflevering 4562
Lowie en Olivia worden op hun verantwoordelijkheden gewezen. Peter beseft dat hij nog iets van Steven kan leren. Dries is razend kwaad. Marianne wordt gestoord in haar appartement en dat valt niet in goede aarde. Tom staat sceptisch tegenover het idee van Karin.

Vrijdag 8 februari 2019 - aflevering 4563
Britney en Dieter amuseren zich samen, tot groot jolijt van Nancy. Jacques moet tot in de late uurtjes werken. Joren voelt zich enorm afgewezen. Lowie en Olivia hebben belangrijk nieuws te melden aan hun huisgenoten.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers