'Sturm der Liebe': week 8 (2019) - PREVIEW

zondag 17 februari 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 18 februari 2019 - aflevering 2736
Friedrich doet Susan een goed voorstel om de aandelen van Adrian over te kopen. Ella blijft zich schuldig voelen over de dood van Marcel. Ze besluit vrijwilligerswerk te doen in het ziekenhuis. Christoph geeft de concertkaartjes aan Boris omdat zijn date met Desirée niet kan doorgaan. Boris neemt Tina mee uit.

Dinsdag 19 februari 20219 - aflevering 2737
Wanneer Tina terugkomt van haar date met Boris, vindt ze een brief van David. Natascha nodigt Alfons en Hildegard uit als testpubliek voor haar audioboek. Ella en Rebecca zijn bezorgd over de locatie van het huwelijk van Naomi.

Woensdag 20 februari 2019 - aflevering 2738
Naomi geeft toe aan William dat ze alleen met haar verloofde trouwt voor de goede publiciteit. Doordat er problemen zijn met de voorbereidingen van de trouw moet Ella haar vrijwilligerswerk in het ziekenhuis annuleren. Hildegard en Alfons zijn niet te spreken over de regeling in de keuken. Ze gaan praten met André om Tina te verdedigen. Desirée en Christoph krijgen woorden over pastoor Rimpel.

Donderdag 21 februari 2019 - aflevering 2739
Ella organiseert een afscheidsfeestje voor haar nichtje Tina. Nils waarschuwt Desirée voor Christoph, maar Desirée wil niet dat Nils nog iets te maken heeft met haar privéleven. Charlotte, Werner en Friedrich passen de werkuren aan om Christoph een hak te zetten.

Vrijdag 22 februari 2019 - aflevering 2740
Rebecca bekent aan Ella dat ze Naomi en William heeft zien kussen. Desirée kan Nils overtuigen om de koffer van Christoph te doorzoeken. André wil dat Tina hem helpt met de sterrenwedstrijd, maar na haar ontslag weigert Tina haar ex-baas te helpen.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers