'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 34

zondag 19 augustus 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 20 augustus - aflevering 2606
Melli excuseert zich bij Hildegard na hun ruzie. Natascha en Michael hebben een discussie over de opvoeding van Fabien. William krijgt een jobaanbieding waarvoor hij naar Australië moet reizen. Hij vraagt aan Clara om hem te vergezellen. Maar kan ze haar familie en Adrian zo lang missen?

Dinsdag 21 augustus - aflevering 2607
Tina, Oskar en David doen hun best om elkaar niet voor de voeten te lopen. Clara wil niet mee naar Australië. William probeert begrip te tonen, maar denkt er toch weer aan om zijn aandelen te verkopen. Charlotte heeft door dat Friedrich en Werner slechte bedoelingen hebben. Michael is nog steeds boos op Natascha na haar kritiek op zijn opvoeding.

Woensdag 22 augustus - aflevering 2608
Oskar vernietigt de foto van hem en Philipp. De jaloezie tussen Adrian en William loopt hoog op door een onvoorziene modderstroom. Wanneer een van de Spaanse honden niet meer in het asiel kan worden ondergebracht, besluit Melli hem te houden. Natascha plant een romantische avond met Michael.

Donderdag 23 augustus - aflevering 2609
Beatrice voelt zicht vernederd in haar rol als de afgedankte minnares van Friedrich. Clara maakt William duidelijk dat ze alleen vriendschappelijke gevoelens voor Adrian heeft. Wanneer William naar een nieuwe verblijfplaats zoekt, zet Clara de volgende stap in hun relatie. Commissaris Meyer vraagt aan David om het lijk te identificeren. Tina vreest dat Oskar hiermee in de problemen komt.

Vrijdag 24 augustus - aflevering 2610
Tussen David en Oskar gaat het van kwaad naar erger. David denkt dat Oskar iets voor hem verzwijgt en Tina staat zo tussen twee vuren. Adrian raakt in de problemen. Natascha waarschuwt Melli voor André.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag om 17.20 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down the Road' - seizoen 2 (foto: Eén - © VRT 2019)

Na een flinke portie adrenaline begint de groep aan de volgende etappe. Die brengt hen naar Kaapstad, een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika. Er beginnen zich binnen de groep enkele vakantieromances te ontwikkelen en die brengen meteen een flinke portie drama met zich mee.

'Down the Road', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers