'Home and Away': week 3 (2019) - PREVIEW

zaterdag 12 januari 2019
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 14 januari 2019 - aflevering 6903
Ash is gefrustreerd door gebrek aan richting in zijn leven. Colby en Justin krijgen ruzie met Willow en Dean om de gevonden telefoon. Robbo gaat naar de motelkamer van Ebony en betrapt haar bijna met Hazel. Zal hij de leugen van Ebony ontdekken? Ash wil de stad uit, maar heeft dit nog niet verteld aan Tori.

Dinsdag 15 januari 2019 - aflevering 6904
Het nieuws over het vertrek van Ash verspreidt zich snel in Summer Bay. Tori probeert door haar werk haar gedachten te verzetten, maar dat is van korte duur. Ze kan niet vatten dat Ash hun stad verlaat. Justin waagt een poging om haar te troosten.

Woensdag 16 januari 2019 - aflevering 6905
Nadat Ryder en Ty het feest verlaten, vragen Coco en Raffy zich af wat er gaande is. John, Marilyn en Alf proberen hun gedrag te analyseren. Ash twijfelt of Tori afscheid van hem zal nemen wanneer hij vertrekt.

Donderdag 17 januari 2019 - aflevering 6906
Ty onthult zijn geheim aan Marilyn en John. Wanneer John en Alf opmerken dat Ty niet terugkeert, worden ze ongerust en gaan ze op zoek. Verder probeert Justin te voorkomen dat de band tussen zijn zussen breekt.

Vrijdag 18 januari 2019 - aflevering 6907
Het wraakplan van Ebony wordt uitgevoerd en heeft dodelijke gevolgen. Tegen de wens van Marilyn en John besluit Raffy een paar dagen bij de Morgans te blijven. Ondertussen vestigt Ty zich weer bij de Palmers.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers