'Home and Away' - INHOUDEN week 16

zaterdag 14 april 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand én mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

 

 Deze week in 'Home and Away':

Maandag 16 april - aflevering 6740
Brody wordt ervan beschuldigd dat hij iemand heeft neergestoken. Heeft hij het werkelijk gedaan of is er iets anders aan de hand? Liv is in de wolken door de positieve commentaren op haar designs. Raffy wordt wakker met een kater bij Marilyn en John. Ze proberen haar te helpen, maar ze geraakt enkel meer van streek en is bang dat ze niet in het tiende jaar thuishoort.

Dinsdag 17 april - aflevering 6741
Bij de Morgans gaat het er spannend aan toe. De politie vindt namelijk een paar schoenen van Brody met bloedvlekken op. Scarlett trekt Kats professionele oordeel in twijfel. Ze trekt daarom naar het huis van Jay en vindt daar iets dat de zaak in een stroomversnelling kan brengen. VJ ontdekt dat Coco gevoelens voor hem heeft, maar twijfelt of hij deze gevoelens kan beantwoorden.

Woensdag 18 april - aflevering 6742
Scarlett zit nog steeds vast in Jays huis. Ze probeert Justin te bellen en hoopt dat ze Kat snel kan inlichten over het moordwapen dat ze daar vond. Zal Brody vrijuit gaan? Het gaat niet goed tussen Ziggy en Brody. Wanneer ze thuiskomt na hun ruzie wil Ziggy haar armbandje weggooien in een oude doos, maar zo botst ze plots op een oud artikel over de inbraak in haar oude school waar haar moeder gewond raakte. Weet Ziggy meer over die avond?

Donderdag 19 april - aflevering 6743
Ash loopt Tori tegen het lijf, maar de sfeer is nog steeds gespannen. John gedraagt zich erg onbeleefd tegenover Robbo. Marilyn doet er alles aan om de ruzie tussen hen te stoppen. Zullen ze de strijdbijl begraven?

Vrijdag 20 april - aflevering 6744
Tori komt in shock thuis na een geweldige avond met Ash. Olivia bezwijkt door de stress en vermoeidheid. Ze schakelt de hulp in van Hunter, Coco en VJ om haar te helpen met haar ontwerpen. Maar daar krijgen de vrienden al snel spijt van. Raffy merkt dat er iets niet in orde is met Coco.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Professor T.' (foto: Eén - © VRT 2018)

Nieuwe bewijsstukken zorgen ervoor dat de cold case van de zelfmoord van de vader van professor T. wordt heropend. De speurders van de FGP Antwerpen twijfelen er nu openlijk aan of het wel om zelfmoord gaat. Professor T. beseft langzaam dat hij al heel zijn leven herinneringen aan die bewuste dag heeft verdrongen. Samen met psychiater Helena Gijselbrecht zal hij proberen in zijn onderbewustzijn te gaan graven om de waarheid te ontdekken. En die waarheid zou wel eens verbijsterend kunnen zijn.

Het slot van 'Professor T.', om 21.40 uur op Eén.

Dossiers