De madness van Tomorrowland op oudejaarsavond bij Q2

dinsdag 18 december 2018

Films voor het hele gezin en de madness van Tomorrowland: Q2 zorgt voor gezellige en muzikale feestdagen. Shrek vrolijkt het kerstdiner op in 'Shrek Forever After' op 24 december om 20.35 uur.

Op kerstdag weergalmen de woorden 'E.T. phone home' op het scherm want Q2 zendt de kaskraker 'E.T.' van Steven Spielberg uit om 20.35 uur. Aansluitend om 22.50 uur nemen in de tv-première van de horrorkomedie Krampus alle geliefde Kerst-iconen monsterlijke vormen aan.

Donderdag 27 december wanen de kijkers zich om 20.35 uur in een magische sprookjeswereld met de muzikale fantasyfilm 'Into the Woods', met in de hoofdrol Meryl Streep, Emily Blunt en James Corden. De oplettende kijker kan ook nog enkele andere Hollywoodsterren in het sprookjesbos spotten: Anna Kendrick, Chris Pine en Johnny Depp. Op 30 december om 20.10 uur strijden de finalisten voor de overwinning in de finale van 'America’s Got Talent'.

DJ-sets Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies op Oudejaarsavond
Op de laatste dag van het jaar is er de 'Superstaar Nieuwjaarsspecial' met Gunter Lamoot om 23.30 uur. Om middernacht trekken Dimitri Vegas & Like Mike het feestje op gang en brengen de madness van Tomorrowland naar de kijkers thuis met hun dj-set van op Tomorrowland deze zomer. Aansluitend om 01.05 uur sluit Lost Frequencies de nieuwjaarsnacht al feestend af met zijn zomerse dj-set van op Tomorrowland.

De eerste avond van het jaar komt Antonio Banderas als Zorro langs met 'The Legend of Zorro' om 20.35 uur. Aansluitend is er om 23.05 uur 'The Hungover Games', een parodie op 'The Hunger Games', 'Ted', 'Pirates of the Caribbean' en 'Charlie and the Chocolate Factory'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers