De highlights van Q2

vrijdag 25 januari 2019

Q2 brengt op 1 februari om 20.35 uur de tv-première van de oorlogsthriller 'Anthropoid'. Jamie Dornan, beter bekend als Mr. Grey uit de 'Fifty Shades'-reeks, zet een straffe prestatie neer.

Naast Dornan schittert ook Cillian Murphy, bekend van 'Peaky Blinders', in de film. De Qmovie vertelt het waargebeurde verhaal over het moordcomplot van het Tsjechische verzet tegen SS-kopstuk Reinhard Heydrich, dat in de tweede Wereldoorlog wegens zijn meedogenloze aanpak bekendstond als de Slachter van Praag en mee de holocaust in gang zette.


Op 27 januari is er om 20.35 uur de derde show van 'America's Got Talent: The Champions'. Dit seizoen komen enkel de beste acts aan bod, maar wel van over de hele wereld. De juryleden staan dus voor een moeilijke opdracht want maar twee van de tien acts gaan door. Susan Boyle kon in de eerste aflevering al de golden buzzer van Mel B in de wacht slepen. Wie verovert er nog een plaatsje naast Susan Boyle voor de volgende ronde?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers