'Buren': week 47 - PREVIEW

zondag 18 november 2018
Foto: Eén/VRT - © Fremantlemedia 2018

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 

Deze week in 'Buren':

Maandag 19 november 2018 - aflevering 7690
Elly is ervan overtuigd dat Steph achter Mark aan zit. Wanneer hij niet enthousiast reageert op haar toenaderingspogingen, slaan haar stoppen door en geeft ze Steph de volle laag. Een onzekere Gary krijgt een schimmige jobaanbieding. Laat hij zich nog maar eens in de luren leggen? Toadie en Sonya zijn het niet eens over hoe ze de problemen met Nell moeten aanpakken. Welke gevolgen heeft dit voor hun broze huwelijk?

Dinsdag 20 november 2018 - aflevering 7691
Paul zijn plan om Gary te grazen te nemen, draait niet helemaal uit hoe hij wil. Terese wijst hem af en Paul voelt zich helemaal alleen. Karl en Shane spreken steeds vaker af met Courtney. Susan en Dipi stellen zich hier grote vragen bij en zijn hun geheimdoenerij meer dan beu. De relatie tussen Hamish en Tyler verbetert, maar Hamish weet van zichzelf dat hij niet echt een familieman is. Hij vraagt raad aan Sheila, die geflatteerd is door zijn toenadering. Maar is die toenadering wel zo onschuldig als die lijkt?

Woensdag 21 november 2018 - aflevering 7692
Sheila denkt te weten wat Courtney uitvoert en verspreidt haar vermoedens. In het begin staat iedereen twijfelachtig tegenover Sheila haar verhaal, maar misschien zit er toch een waarheid in? Hamish overtuigt de Brennan-broers om hun boot naar een minder goed beveiligde haven te verplaatsen, zodat hij er met Louise vandoor kan. Terese krijgt hoog bezoek in het hotel en hoopt eindelijk die vijfde ster te krijgen. Maar dan moet ze er eerst wel zeker van zijn dat de geruchten over Courtney niet waar zijn, dus ze gaat zelf op onderzoek uit.

Donderdag 22 november 2018 - aflevering 7693
Elly voelt zich onzeker over haar relatie met Mark en de vondst van een brief van Paige aan Mark helpt zeker niet. Ze gaat de confrontatie met Paige aan. Terese verontschuldigt zich bij Courtney, maar die heeft daar geen oren naar en pakt haar boeltje. Ondertussen doet Terese haar best om alles in goede banen te leiden om die ster te pakken te krijgen, maar zullen haar inspanningen het gewenste resultaat opleveren? Toadie zoekt hulp bij een psycholoog om het slechte gedrag van Nell aan te pakken, maar het wordt al snel duidelijk dat Nell misschien niet de enige is die hulp nodig heeft.

Vrijdag 23 november 2018 - aflevering 7694
Elly beslist dat ze wil vechten voor Mark, maar ook Paige wil er volledig voor gaan. Hoe zal dat aflopen? Na de eerste sessie met Nell stelt de psycholoog voor om eens alleen met Toadie te praten. Die staat hier niet voor te springen. Yashvi voelt zich schuldig tegenover Ben en probeert hem op te beuren; ze vraagt raad aan Mishti en bedenkt een plan.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.40 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers