'Buren': week 21 (2019) - PREVIEW

zondag 19 mei 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 20 mei 2019 - aflevering 7807
Elly weet niet wat ze moet aanvangen met het gedrag van Mark en haar gevoelens voor hem. Ze besluit wat afstand van hem te nemen, maar wanneer ze hem met een mysterieuze vrouw ziet, kan ze zich niet bedwingen. Jack en Paige hebben een belangrijke beslissing genomen en moeten die nu delen met vrienden en familie. Hoe zullen zij reageren? David heeft een openhartig gesprek met Rafael en moedigt hem aan om vergevingsgezind te zijn. Maar kan Rafael dat wel?

Dinsdag 21 mei 2019 - aflevering 7808
De komst van Chloe gaat niet onopgemerkt voorbij in Erinsborough. Aaron is dolblij dat hij zijn zus terugziet, maar Mark weet dat ze problemen met zich meebrengt. En dat heeft Elly al aan den lijve kunnen ondervinden. Xanthe probeert haar tijd te verdelen tussen haar studies en Ben, maar dat is niet evident. Karl zit in zak en as: hij is werkloos en Susan duwt hem nog steeds weg. Holly doet een poging om hem op te beuren, maar dat brengt hem mogelijk in een lastig parket...

Woensdag 22 mei 2019 - aflevering 7809
Net wanneer er licht aan het einde van de tunnel lijkt te komen voor Karl, blijkt dat Holly's tussenkomst hem mogelijk opnieuw zijn job kan kosten. Kan ze dit nog rechtzetten? Toadie haalt een gemene grap uit met Dipi en Shane. Maar hun wraakactie escaleert, met mogelijk zware gevolgen voor Toadie. Clive heeft een bijzondere verrassing in petto voor Sheila, maar haar geheugenverlies speelt haar parten en de avond dreigt in het water te vallen.

Donderdag 23 mei 2019 - aflevering 7810
Jack en Paige bereiden zich voor op hun vertrek uit Erinsborough en Jack overtuigt Paige om afscheid te nemen van Mark. Slagen ze erin om hun gezamenlijke verleden eindelijk achter zich te laten? Aaron ziet met lede ogen aan hoe David en Rafael naar elkaar toe groeien. Wanneer Chloe hem informatie bezorgt die daar een einde aan kan maken, staat hij dan ook voor een hartverscheurende keuze. Paige moedigt Piper om het bij te leggen met Terese. Kan ze haar moeder eindelijk vergeven?

Vrijdag 24 mei 2019 - aflevering 7811
Rafael reageert niet helemaal zoals David heeft verwacht, maar hij geeft hem wel een belangrijke les mee. Xanthe is helemaal klaar voor een romantisch weekend met Ben in Oakey, maar Ben heeft andere dingen aan zijn hoofd. Dit geeft ook Xanthe de tijd om na te denken over haar prioriteiten. Terese is ervan overtuigd dat ze een catastrofe heeft afgewend en is in haar nopjes. Helaas krijgt ze al snel een koude douche van Paul. Wat betekent dit voor haar carrière?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.45 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers