'Buren': week 2 (2019) - PREVIEW

zondag 6 januari 2019
Foto: Eén/VRT - © Fremantlemedia 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


Deze week in 'Buren':

Maandag 7 januari 2019 - aflevering 7720
Steph maakt zich zorgen over de herkomst van het geld waarmee Amy plots kwam aanzetten en vraagt advies aan Paul. Maar ook hij vangt bot. Wat heeft Amy gedaan om het wellnesscentrum te redden? Jack begint aan zijn eerste dag als consulent op de school en heeft opvallend veel succes bij de puberende meisjes... Leo besluit de confrontatie aan te gaan met Courtney in de hoop haar te kunnen ontmaskeren. Maar dat heeft zware gevolgen voor zijn prille relatie met Mishti.

Dinsdag 8 januari 2019 - aflevering 7721
Leo doet er alles aan om Mishti te overtuigen van zijn gevoelens voor haar, wat Mishti ertoe aanzet om hem eindelijk te vertellen waarom ze het zo moeilijk heeft om hem te vertrouwen. Is dit een doorbraak in hun woelige relatie? Tyler is ervan overtuigd dat Piper iets verbergt voor hem en vraagt raad aan Aaron en Hamish, die uiteraard weer een kans ruikt om de spanningen tussen Tyler en Piper verder op te drijven. En Yashvi haalt een streek uit die haar weleens zuur zou kunnen opbreken.

Woensdag 9 januari 2019 - aflevering 7722
Wanneer Ben ziet hoe hard Yashvi wordt aangepakt voor de uit de hand gelopen grap met Karls doerians, besluit hij de schuld op zich te nemen. En daarvoor wil Yashvi hem uitvoerig bedanken. Ook Aaron begint zich vragen te stellen bij het verdachte gedrag van Hamish en hij besluit de koe bij de hoorns te vatten. En Mark trekt op onderzoek in het ziekenhuis, waar de opname van Louise heel wat vragen oproept.

Donderdag 10 januari 2019 - aflevering 7723
Hamish probeert Mark af te schrikken door hem aan te klagen voor laster, maar dat houdt Mark niet tegen. Hij moet en zal bewijzen dat Hamish niet is wie hij beweert te zijn. En wanneer hij dankzij Steph Hamish kan linken aan het drugsschandaal in het wellnesscentrum, lijkt hij daar eindelijk in te slagen. Brengt al deze nieuwe informatie eindelijk ook Tyler aan het twijfelen? Ondertussen blijft Karl met zijn buren én zijn vrouw kibbelen over het leefbaarheidsproject...

Vrijdag 11 januari 2019 - aflevering 7724
Hamish slaagt erin Tyler ervan te overtuigen dat Piper hem heeft bedrogen met T-Bone. Dat zet Tyler ertoe aan om Piper vlak voor haar belangrijk examen te confronteren met wat hij te weten is gekomen. De gevolgen voor Pipers examen en hun relatie zijn desastreus. Ondertussen zet Aaron in Parijs alles op alles om de vrouw te vinden die de waarheid kan vertellen over Hamish. Maar de tijd dringt, want Tyler staat op het punt te vertrekken... Het zit Jack niet mee. Hij voelt zich bedreigd door Mark en op school heeft Susan een onaangename verrassing voor hem.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.40 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers