Jintse bakt met Staf Coppens een taart voor haar twee zussen

vrijdag 25 oktober 2013

De verrassingstaarten die Staf Coppens met kinderen bakt, waren de voorbije 2 weken telkens een schot in de roos. Nu zaterdag 26 oktober komt Staf terecht bij de 13-jarige Jintse uit Boortmeerbeek.

Jintse vertelt aan Staf dat 2 jaar geleden diabetes type I bij haar werd ontdekt, wat haar leven helemaal op zijn kop zette. De immer vrolijke, dansende en zingende Jintse moest het plots wat kalmer aan doen.

Maar na een erg moeilijke tijd voor Jintse en haar familie, vertelt ze Staf dat alles nu terug wat in zijn plooi aan het vallen is. Jintse wil daarom heel graag een taart bakken voor haar 2 zussen, omdat die heel veel voor haar zorgen en voor haar betekenen. Maar ze staan vaak in de schaduw van Jintse omdat ze door haar suikerziekte veel aandacht en zorg nodig heeft. Staf Coppens maakt samen met Jintse een heerlijke verrassingstaart klaar, waarmee ze haar zussen kan verrassen.

'Taarten van Staf', zaterdag 26 oktober om 10.00 uur bij VTMKZOOM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers