TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 De Wereld Van K3
In deze aflevering veranderen Karen, Kristel en Josje in echte oude dametjes: ze drinken thee, eten taartjes en ze verkleden zich in echte oma's.
«
»
06:10 De avonturen van Lolly Lolbroek
Marx is met de fiets van Kara op een boom gereden. Het voorwiel is geplooid, een grote ramp. Lex stuurt Marx een superfloepspil. Zo wordt hij ijzersterk en kan hij het wiel weer maken. Hij is echter veel sterker dan hij denkt en breekt de fiets.
«
»
06:25 Hallo K3
Er loopt een dief rond die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Detective Marcel en Josje besluiten de dief te pakken. Ondertussen loopt Bas rond met een groot geheim dat de meisjes van K3 absoluut niet mogen weten.
«
»
06:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke onderzoeken een geval van oplichting. Een vrouw zou voor een paar duizenden euro's aan kleren gekocht hebben bij een online shop, maar herinnert zich hier niets van.
«
»
07:20 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:40 Lego Masters
De teams krijgen niet één, maar twee opdrachten. Met veel fantasie en creativiteit moeten de zeven teams een half voorwerp weer 'heel' maken. Bij de tweede opdracht wordt niet een voorwerp, maar het team zelf gehalveerd.
«
»
08:55 Tarzan en Jane
Het dappere duo doet er alles aan om de gevaarlijke leider van de stropers, Doctor Blood Money, te stoppen. Op hun missie ontdekken Tarzan en Jane ook de waarheid over de legende van de ondergrondse jungle van Pellucidar.
«
»
09:15 Maya de Bij
Maya organiseert een verrassingsfeestje voor Lara, omdat ze een prijs heeft gewonnen. Lara hoort dat ze niet uitgenodigd is. Ze laat Willy pollen eten met een vreemd effect: hij zegt alles wat hij denkt.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
Slisse neemt deel aan een tafeltennistornooi voor veteranen. Hij wordt mentaal en fysiek opgepept door de postbode en Cesar. Zij zijn er heilig van overtuigd dat Slisse de beker zal wegkapen.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Chicago Med
Wanneer de eerste hulp wordt overspoeld met patiënten na een crash, wordt het hele team ingeschakeld om te helpen. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 De Schaal van Pascale
De overgebleven pottenbakkers moeten twee dekselpotten draaien die ze vervolgens 'raku' moeten stoken in een oven met temperaturen tot wel duizend graden. Geen eenvoudige opdracht weet ook jurylid Rudie Delanghe.
«
»
15:00 Chicago P.D.
Upton krijgt de taak om een crisispreventie-team te schaduwen, maar ze botst met de psychologisch consulent van het team. Een nieuwe zaak komt wel heel dichtbij. Voight steunt Upton terwijl ze blijft worstelen in haar persoonlijke leven.
«
»
16:05 40 jaar Clouseau
Clouseau blaast veertig kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top tien.
«
»
18:15 Viva Vermeire
Dit keer deelt de kranige zeventiger zijn tips voor een kwieke geest in een fit lichaam. Even gezond oud worden als Jacques Vermeire, daar zou iedereen voor tekenen. Nochtans ligt het pad naar de derde leeftijd bezaaid met tal van ouderdomskwaaltjes.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Een overzicht van de 25 bekendste debutanten die ooit te zien waren op VTM.
«
»
20:30 Jurassic World Dominion
Isla Nublar en zijn park zijn vernietigd, maar de problemen zijn nog niet voorbij. Nu dinosaurussen zich over de hele wereld hebben verspreid, leiden de gespannen verhoudingen tussen het heden en het verleden tot een nieuwe confrontatie.
«
»
23:15 Fair Game
Detective Max Kirkpatrick neemt advocate Kate McQueen, die doodsbedreigingen krijgt, in bescherming. De twee groeien naar elkaar toe, terwijl ze constant op de vlucht zijn voor haar achtervolgers.
«
»
01:05 De Verraders
Staf heeft opnieuw twintig BV's uitgenodigd in een mysterieus kasteel voor een spel tussen goed versus kwaad. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers