TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een theater met muzikale bloemen, een origami-kikker en Boekenjongen maakt een trein.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Na het spelen en springen over plassen als kikkers, gaan de konijntjes met opa op zoek naar echte kikkers in het bos. Daar horen ze een concert met vijf zingende kikkers, maar Gaspard wil er één vangen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
06:30 Odo
De Supervogel Uitdaging is een grote, kamp-brede wedstrijd. De winnaars blijken zeer verrassend en niet de vogels die iemand zou verwachten.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Elodie maakt Lu van streek als ze haar belofte vergeet om haar te duwen op de schommel.
«
»
06:40 Monty & Co
Mevrouw Rainey verandert de tuin in een strand. Monty wil een dappere reddingswacht zijn, maar hij krijgt een saaiere karwei. Alleen een lekker ijsje kan ervoor zorgen dat hij kalmeert.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
De puppy's zijn uitgeput van de zomerhitte en hebben de kracht niet om helemaal naar de vijver te gaan om af te koelen. Gelukkig heeft zich in de tuin van het huis een grote vijver gevormd, waar Edmondo en Lucy al snel beginnen te spelen.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als Chrissy een superheld wil zijn in hun fantasiespel, bedenkt Cory een krachtig lesprogramma voor haar. Terwijl ze over superkrachten leert, laat Cory haar ook zien hoe ze zinnen moet vormen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een blind meisje komt haar kapotte blindenstok brengen. Saïd en Anna vinden de blindenstok heel interessant en willen hem dolgraag even uitproberen. Dat mag vast wel van het meisje, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is triest omdat het concert van zijn lievelingszangeres helemaal is uitverkocht.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie maakt als verrassing voor Florentine een nieuwe bakkersmuts, voor het jubileum van de bakkerij. Florentine merkt dat Marie een bakkersmuts opzet en denkt dat zij zelf een bakkerij gaat beginnen. Daar is Florentine het niet mee eens.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Madhu is uitgenodigd voor het Mensendagdiner en is heel zenuwachtig of alles wel goed zal gaan.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf vindt een tijdmachine uit. Hij belandt samen met Smurfbloesem in de prehistorie.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Tjip wordt besmet door een virus op Seniors computer. Hij moet naar de dokter, maar hij durft niet.
«
»
08:10 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een échte ster.
«
»
08:30 De Raad van Soekie
De meeste leerlingen zitten in de put omdat ze niet weten wat ze later willen worden. Soekie wil hen helpen bij hun keuze om hun passie te vinden, door een succesvolle ex-leerling uit te nodigen op school.
«
»
08:45 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
09:10 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
09:15 Ayo-Skate
Otis' plannen nemen een verrassende wending na een onverwacht compliment. Met hulp van Ayp probeert hij de kinderen enthousiast te maken tijdens een testles.
«
»
09:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
09:45 Goed gezien!
Playa Blanca is een arm vissersdorpje aan de kust van Peru. De mensen halen er hun elektriciteit uit windmolens. Maar wat dan met de vissers die soms wekenlang op zee zitten? Zij hebben elektriciteit nodig.
«
»
10:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya bereidt een show voor en ze wil het helemaal alleen doen als een grote meid. De kakkerlakken manipuleren de kat om zijn geliefde nichtje toch te helpen zodat hij de koelkast weerloos achterlaat.
«
»
10:30 Tik Tak
Er is een leuke panda-disco, een toren gemaakt van stokjes en boekenmeisje bouwt een auto.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Felix de kat heeft zijn poot bezeerd, waardoor Simon en Gaspard zich zorgen maken. Mama stelt hen gerust en stelt voor Felix naar de dierenarts te brengen. Maar dat stelt Felix helemaal niet gerust.
«
»
10:45 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
11:00 Odo
Odo de kapper geeft alle vogels een nieuwe look: een fel paarse veer op hun hoofd.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu vindt het erg moeilijk om afscheid te nemen van Lorcan omdat hij haar lievelingsoom is.
«
»
11:10 Monty & Co
Het is tijd om schoon te maken. Gabriella zorgt ervoor dat ze de beste schoonmaker is en Monty moet de meubelen voor haar verplaatsen. Ze is echter zo enthousiast tijdens het schoonmaken dat ze per ongeluk iets belangrijks weggooit.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmund en Luzie willen graag een winterverblijf bouwen voor een familie dieren. Baldur helpt hen daarbij. Het is echter nog niet duidelijk voor welke grote dierenfamilie de woning bij de moestuin bedoeld is.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Tijdens een filmavond bij de Carsons begint de wifi te haperen en kunnen ze de film niet afkijken. Iedereen in de familie laat zijn fantasie de vrije loop en samen spelen ze de film na om het einde ervan te beleven.
«
»
11:45 Casper en Emma
Casper wil speelgoed en Maria heeft iemand nodig die voor twee kittens kan zorgen. Casper besluit meteen voor ze te zorgen.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson leest een stripverhaal over een superhond. Hij wil ook een superhond zijn. Hij knipt stiekem een cape en masker uit het tafellaken. Samson wil Marie redden, maar die hoeft helemaal niet gered te worden.
«
»
12:00 Molang
Wanneer Molang in een tuin een roos plukt om aan Piu Piu te geven, realiseert hij zich niet dat deze roos toebehoort aan iemand die heel eng en heel egoïstisch is.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu storten neer op een weesplaneet. Ze zijn elkaar kwijt. Ella heeft Glitch en Slippy heeft Maggie. Ella moet ineens werken met gereedschap en Slippy moet het doen met alleen informatie.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Slippy, Ella en Madhu doen mee met een raadselrace, maar Ilo en Gem gooien roet in het eten door de punten te pakken van een hele grote ster. Slippy geeft het op, maar Ella gaat door en komt bij een superreus bijna in een supernova terecht.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
Smurfbloesem en Knutselsmurf worden gevangen genomen door prehistorische Smurfen.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Asmatix moet naar de traditionele reünie van oud-strijders die elk jaar in de Grand Colombier plaatsvindt. Hij gaat er mopperend heen, altijd klaar om een van zijn vroegere kameraden een fout te verwijten die de Galliërs de overwinning heeft gekost.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina stapt op een hoop stinkend zeewier en haar slippers stinken zo erg dat Zig en Sharko niet bij haar in de buurt kunnen komen. Marina weigert haar slippers te wassen, dus Zig en Sharko gaan ze samen in bad doen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een van opa's collega-uitvinders wil een bank beroven, en opa wordt gedwongen te helpen door een lachlaser te maken. Dat is een gevaarlijk wapen. Tot overmaat van ramp wordt de laser uit de auto van opa gestolen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk en Nono raken gefascineerd door een van de snuisterijen die een reizende tovenaar verkoopt.
«
»
13:40 Presto's magische school
Nica kan geen nee zeggen. Dus wanneer Lisa en Violette haar vragen om mee te helpen tijdens een open dag, zegt Nica ja. Souci, Lisa en Violette treden om de beurt op. Dit gebeurt gelijktijdig op twee aparte podia.
«
»
13:50 Coop Troep
Bezorgd over Bertha die haar rol in een reclamespot niet serieus lijkt te nemen, roepen de kaketoes de Troep erbij. Het script vraagt Bertha om een aantal stunts te doen waar ze bang voor is, maar de troep helpt haar de commercial te winnen.
«
»
14:00 Nachtwacht
Voor Keelin koningin kan worden, wordt ze ontvoerd. De Elfen denken dat Wilko het heeft gedaan. Vlad en Vega geloven in zijn onschuld en zoeken uit wat er gaande is. Ze ontdekken dat niet alleen Keelin is ontvoerd, maar ook haar zus Aurel.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat proberen dierlijke tv-shows te maken, van een fysieke spelshow met leeuwenwelpjes die van boomstammen vallen tot een overlevingsshow in de jungle voor beroemdheden, gepresenteerd door twee domme makaken.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat ontdekken dat dieren ook een baan hebben, ze zijn er alleen niet zo goed in. Er is een waardeloze pandabrandweerman en een vreselijke pinguïn skileraar.
«
»
14:40 De Smurfen
Met Kerstmis haalt Lolsmurf de brieven van de Smurfen aan de Kerstman door elkaar, waardoor iedereen de verkeerde cadeautjes krijgt. Hij voelt zich schuldig en probeert alles recht te zetten.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens het piratenspel vinden Piya en de kakkerlakken op zolder een vreemde kist die Oggy angstvallig bewaakt. Terwijl de kakkerlakken er alles aan doen om de inhoud te ontdekken, gedraagt Oggy zich vreemd, wat de jonge olifant zorgen baart.
«
»
15:00 Rox
Er heeft iemand chemisch afval gestort in de vijver van het park. Het team infiltreert in het transportbedrijf om zo achter de dader te komen.
«
»
15:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:30 Wannabe's
Olly wil het record 'knettersnoep eten' verbreken en heeft daarvoor het meest explosieve knettersnoep ter wereld laten overvliegen. Maar er zit een verstekeling in het postpakket: een exotische mug.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu spelen verstoppertje met hun nieuwe vriend in de tuin van het paleis van Versailles. Maar de tuin is zo groot en vol dat hun vriend hen nooit kan vinden.
«
»
15:55 Zouk
Het is de vriendschapsverjaardag van Jojo en Zouk. Zouk wil haar vriend een speciaal cadeau geven. Daarom vraagt ze Oma Zak om haar een magische kracht te geven, zij het kortstondig.
«
»
16:05 Abraca
Kintaro was de grootste krijger, hij wil dat Carabosse hem helpt zijn grootsheid terug te krijgen.
«
»
16:25 Molang
Molang en Piu Piu maken kennis met een piraat die op zoek is naar een eiland met verborgen schatten. Het wordt echter al snel duidelijk dat de schat niet ligt waar iedereen het zich had voorgesteld.
«
»
16:30 Presto's magische school
Daniel heeft het landhuis veranderd in een hotel. Het is een nachtmerrie voor de jongeren, die nu moeten gaan slapen in de kelder en shows moeten geven.
«
»
16:45 Coop Troep
Albert roept de troep om hulp als ze vastzitten binnen het nieuwe laserhek van de Boer. Jo en Maggie kunnen over de balken heen, dus gaan ze vooruit om Albert te redden terwijl de anderen een manier proberen te vinden om te ontsnappen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Shirley probeert een manier te bedenken waarop Shaun een spannend leven kan leiden. Het enige obstakel is de rest van de kudde.
«
»
17:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
17:15 No-No in de ruimte
Zwevend in de ruimte hebben No-No. Magaïveur en hun vrienden nauwelijks tijd om de uitzichten te bewonderen voordat een meteorietenregen hen van hun oorspronkelijke koers doet afwijken. Ze worden richting een onbekende planeet gestuurd.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt een ei in de tuin en laat het aan Oggy zien, die het gaat uitbroeden. Hoewel Piya aanvankelijk enthousiast is, wordt ze al snel in de steek gelaten door haar oom, die door het moederschap is getransformeerd.
«
»
17:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:00 Ket & Doc
De elfjarige Jip is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien van negen jaar alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers en bang dat hun onafscheidelijke band verbroken kan worden.
«
»
18:15 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
18:25 Wannabe's
Shoana wil een onvergetelijke fandag organiseren. Met nóg meer activiteiten dan op de fandag van haar rivale Totally Tina. De planning zit propvol en Shoana kan alle hulp van haar vrienden gebruiken.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
De meeste leerlingen zitten in de put omdat ze niet weten wat ze later willen worden. Soekie wil hen helpen bij hun keuze om hun passie te vinden, door een succesvolle ex-leerling uit te nodigen op school.
«
»
19:00 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari moeten in een ruïne, een waar doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
«
»
19:30 De Hoppers
Wanneer Dezeure Jackie extra verbeterwerk geeft, moet ze een nacht doorwerken om alles klaar te krijgen. Om wakker te blijven, eet Jackie kilo's snoep en drinkt ze liters chocolademelk.
«
»
19:45 Shaun het schaap
Wanneer de boer vast komt te zitten op het toilet, moet Bitzer hem essentiële levensbenodigdheden bezorgen. Het lukt hem echter niet en hij roept de hulp van Shaun en de kudde schapen in.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers