TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 The Good Doctor
Shaun moet opnieuw leren samenwerken met dokter Kalu. Ondertussen gebruikt hij een risicovolle procedure om een tiener te behandelen die kampt met van neurologische problemen.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 P.S. I Love You
Een weduwe begint plotseling boodschappen van haar overleden echtgenoot te ontvangen die haar moeten helpen bij het verwerken van haar verdriet en het weer oppakken van de draad.
«
»
17:00 Superstore
Glenn en Dina bieden amnestie aan de werknemers voor alle slechte dingen die ze opbiechten. Garrett en Cheyenne proberen erachter te komen hoe ze hiervan kunnen profiteren. Jonah en Amy proberen de rust te herstellen na een ongemakkelijke situatie.
«
»
17:35 Superstore
Jeff verlaat Cloud 9 om aan het werk te gaan bij Target. Garrett laat Glenn geloven dat hij andere werknemers vraagt met hem mee te gaan. Glenn probeert daarop werknemers van Target te stelen. Amy gaat op een dubbele date met Dina.
«
»
18:05 Superstore
De nieuwe clustermanager komt op bezoek en besluit om bezuinigingen door te voeren. Amy en Jonah smeken haar om niemand te ontslaan en zoeken naar andere manieren om meer geld te verdienen. Mateo wil zich bewijzen.
«
»
18:35 Superstore
Wanneer een aantal kleine bedrijven zich vestigen in Cloud 9, probeert Glenn zijn vrouw te helpen haar borduurwerk te verkopen. Jonah is bezorgd dat hij zijn werknemers teveel onder druk zet.
«
»
19:05 Superstore
Dina moedigt de werknemers aan om zoveel mogelijk loten te verkopen wanneer de loterij nadert. Jonah helpt Amy met het opsporen van de nieuwe clustermanager, om om loonsverhoging te kunnen vragen.
«
»
19:40 9-1-1
De 118 schiet te hulp om een gezin te redden wiens pick-up is uitgerust met een pijpbom. Eddie heeft moeite met de overgang naar zijn nieuwe baan, en Buck neemt een impulsieve beslissing in zijn relatie.
«
»
20:35 Ambulance
Oorlogsveteraan Will Sharp en zijn geadopteerde broer willen een bank beroven om de medische verzorging van Will's vrouw te betalen. Maar op de vlucht, uit wanhoop, stelen ze een ambulance met een gewonde politieman.
«
»
23:15 Holmes & Watson
Detective Sherlock Holmes en Dr. John Watson bundelen hun krachten om een moord in Buckingham Palace te onderzoeken. Ze komen er al snel achter dat ze maar vier dagen hebben om de zaak op te lossen, anders wordt de koningin het volgende slachtoffer.
«
»
00:55 Breeders
Nu Luke weigert bij zijn vader te wonen, logeert Paul in Leah's huis op huwelijksreis. Eenoudergezinde Ally begint de spanning te voelen, terwijl een verontrustende gebeurtenis uit het verleden van de familie een verrassende hedendaagse echo heeft.
«
»
01:25 Breeders
Ally is bang dat ze haar baan en haar verstand zal verliezen als het bedrijf instort en haar HST-medicatie niet meer beschikbaar is. Luke's paniekaanval maakt een einde aan Paul's ontspannen leven bij Leah's.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers