TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:40 Hallo België!
Ko heeft een manier bedacht om uit te zoeken of Teske hem zou missen als hij er niet meer zou zijn. Hij schakelt Marta in om Teske wijs te maken dat hij vermist wordt na het duiken. Teske is helemaal van de kaart en roept de hulp van Roger in.
«
»
17:15 Hallo België!
Julien is Charlottes verjaardag alweer vergeten en dat doet bij haar de deur dicht. Ze maakt het uit met Julien. Roger kan zijn geluk niet op. Ondertussen leidt Roger Pieter-Jan Goris op, de belofte die Rovan-pils zal vernieuwen.
«
»
17:50 Hallo België!
Ko en teske hebben een huwelijksbureau opgestart. Ze hebben al snel een leuke man voor Marta gevonden: de stoere Edgard Torfs, 52 jaar oud, brandweerman van beroep en? ex-gedetineerde.
«
»
18:20 Hallo België!
Roger laat op zijn eigen subtiele wijze aan Marta weten dat hij graag een borstbeeld wil ter ere van zijn 25-jarig directeurschap bij de brouwerij. Marta bestelt een fotograaf. Julien heeft een interview met een nieuw progressief blad.
«
»
18:55 Hallo België!
Marta ontdekt een rat in het huis van Roger. Ze is er doodsbang voor. Het beest moet meteen gevangen, en gedood worden. Er ontstaat een hele discussie op welke manier dit moet gebeuren.
«
»
19:30 Bompa
Bompa's typische aanpak om contracten in de wacht te slepen maakt Astrid nerveus. Zoals altijd belooft hij een potentiële klant heel wat, maar kan vervolgens vaak niet zijn woord houden.
«
»
20:00 Bompa
Bompa vertelt iedereen dat hij niet lang meer gaat leven. Paniek alom dus. De dokter wordt erbij gehaald, maar die vindt niks. Bompa laat daarop nog een laatste keer zijn testament wijzigen.
«
»
21:55 The Golden Girls
Dorothy raakt in de ban van Beatlemania en krijgt iets met een Beatle-imitator. Blanche maakt zich zorgen over haar uiterlijk als ze tevergeefs alles uit de kast heeft getrokken om een bepaalde man in bed te krijgen.
«
»
22:20 The Golden Girls
Dorothy is dolblij als het quizprogramma Jeopardy kandidaten zoekt in Miami. Ze begint te blokken voor de auditie en blijkt iedereen daar enorm te irriteren.
«
»
22:50 The Golden Girls
Oom Angelo komt met Dorothy praten over het enorme insectenprobleem dat ze hebben nadat de vorige huurders eten in de woning hebben laten staan. Rose legt uit dat Dorothy en Blanche Sophia mee uit hebben genomen.
«
»
23:20 The Golden Girls
Blanche neemt een eenzame Dorothy mee naar de Rusty Anchor voor een gezellig avondje. Blanche had echter niet kunnen bevroeden dat Dorothy de show zou stelen. Ze gaat zingen en is daarmee direct het middelpunt van de belangstelling.
«
»
23:50 The Golden Girls
Het is volle maan in een schrikkeljaar en dit zet Blanche ertoe aan om een vollemaansfeest te geven. Haar plan om door mannen te worden bewonderd, loopt echter gigantisch mis als Dorothy.
«
»
00:20 All Saints
Een kettingbotsing verandert in een oogopslag het leven van heel wat mensen. Eleni's zoon overleeft de klap niet en haar dochter en man zijn er erg aan toe.
«
»
01:15 All Saints
Ambulanciers Scott en Cate worden opgeroepen door een priester die een zwaargewonde man in zijn kerk heeft gevonden. Hij heeft wonden aan zijn handen en beweert dat God hem die heeft toegediend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers