TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Mommy Would Never Hurt You
Riley wil haar relatie met haar moeder en zusje, die door de ziekte van haar zusje zijn opgesloten, weer opbouwen. Wanneer Riley zich realiseert dat haar zus misschien niet ziek is, doet haar moeder er alles aan om haar dochters bij haar te houden.
«
»
08:20 Britain's Deadliest Kids
Toen een vijftienjarige jongen naar een park in Liverpool werd gelokt, gemarteld en voor dood achtergelaten, werd dit de 'Reservoir Dogs'-moord genoemd. Zijn drie moordenaars waren eveneens vijftien jaar oud.
«
»
09:05 Britain's Deadliest Kids
Sophie Lancaster wordt aangevallen en in elkaar geslagen door een bende tieners die het op haar en haar vriend hebben gemunt omdat ze anders zijn. Sophie's moeder en vrienden praten over deze tragische gebeurtenis.
«
»
10:05 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team onderzoeken een mogelijke handel in overleden menselijke embryo's tussen Suriname en Nederland. In Suriname doet Kees een reeks ontdekkingen die hem op het spoor zetten naar een erf net buiten Paramaribo.
«
»
11:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en Richard Bruynzeel uit Zandvoort verloren anderhalf miljoen euro aan een bevriende investeerder in Zuid-Afrika. Hun verlies zou het gevolg zijn van nieuwe wetgeving in dat land.
«
»
11:55 Snapped
Een ex-soldaat komt om het leven bij wat lijkt op een tragisch ongeval. De familie begint echter te twijfelen aan de doodsoorzaak wanneer details uit het verleden van zijn vrouw boven water komen.
«
»
12:55 Snapped
Wanneer het lichaam van een vermiste man wordt gevonden, wordt zijn vrouw uitgebreid ondervraagd. De politie wil de zaak oplossen voor ze het spoor kwijtraken.
«
»
13:50 Snapped
Twee overleden mannen hielpen allebei een dame in nood. De politie vermoedt dat spelen van de barmhartige Samaritaan hen het leven heeft gekost en maken zich zorgen dat de dame in kwestie meer mensen in gevaar kan brengen.
«
»
14:45 Snapped
Een grootmoeder die zich heeft toegewijd aan de opvoeding van haar kleindochter, wordt in haar eigen huis geëxecuteerd. Onderzoek onthult een bittere voogdijstrijd en de verdenkingen vallen op mensen in haar directe omgeving.
«
»
15:40 Snapped
Een jonge man komt om het leven tijdens het jagen. Het lijkt een ongeluk, maar al snel zijn er twijfels over deze lezing en wordt onderzocht of er opzet in het spel is.
«
»
16:35 World's Most Evil Killers
Documentaire over de Chicago-moordenaar John Wayne Gacy, die geliefd is bij zijn lokale gemeenschap, totdat blijkt dat hij in de jaren zeventig een einde heeft gemaakt aan het leven van 33 mannen.
«
»
17:35 World's Most Evil Killers
Seriemoordenaar Jeffrey Dahmer's moordgolf heeft meer dan dertien jaar geduurd. Hij heeft al zijn jonge mannelijke slachtoffers verkracht, vermoord en opgegeten.
«
»
18:30 World's Most Evil Killers
Een profiel van Ed Gein. Deze moordenaar en body-snatcher is bekend komen te staan als de 'Slager van Plainfield', en wiens verhaal de inspiratie is geweest voor Alfred Hitchcocks Psycho.
«
»
19:30 World's Most Evil Killers
Een profiel van de afgrijselijke Duitse seriemoordenaar die delen van zijn slachtoffers heeft opgegeten nadat hij op ze gejaagd heeft. Dit heeft hem de titel van Ruhr-kannibaal opgeleverd.
«
»
20:30 Bad Influence
Een alleenstaande moeder is blij dat haar dochter eindelijk vrienden maakt op haar nieuwe school. Maar al snel wordt duidelijk dat deze vriendengroep een eigen, soms vreemde en soms zelfs gevaarlijke morele norm heeft.
«
»
22:15 Gwen Shamblin: Starving for Salvation
Gwen Shamblin, een charismatische vrouw richt een christelijke dieetprogramma op. Het wordt een succes, maar ze wordt ook beschuldigd van uitbuiting en emotioneel, psychologisch en fysiek misbruik door de vermeende cultpraktijken van de kerk.
«
»
00:00 The First 48 Presents Critical Minutes
In Atlanta onderzoekt rechercheur Summer Benton een dodelijk geschil tussen huisgenoten. In Rochester breekt onderzoeker Terry Dearcop de zaak van de moord op een echtgenoot open.
«
»
00:55 The First 48 Presents Critical Minutes
In Miami neemt een ondervraging tijdens Thanksgiving een verrassende wending. In Tulsa wordt een ruzie tussen een groep vrienden gewelddadig. In Dallas keren jeugdvrienden zich tegen elkaar en uiteindelijk komt de waarheid aan het licht.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers