TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Renovate Don't Relocate
In Dorset helpt Sarah een stel dat behoefte heeft aan meer tijd en ruimte voor zichzelf. Ze willen hun huis openbreken om een glamoureuze ruimte te realiseren waar ze vrienden kunnen ontvangen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 American Ninja Warrior
De concurrenten gaan de strijd met elkaar aan en moeten zes spannende obstakels zijn te overwinnen. Onder de deelnemers zitten Lance Pekus, Brandon Mears, Dan Polizzi en Olympisch tienkamper Jeremy Tawoi.
«
»
12:50 Darts
Deze namiddag worden de resterende acht duels van de eerste ronde (best of 11 legs) gespeeld.
«
»
16:55 Bonje met de buren
Soms liggen oplossingen heel erg voor de hand en soms kunnen partijen niet tot een oplossing komen.
«
»
17:50 Te Land Ter Zee En In De Lucht
Programma waarin deelnemers in wagens, vaartuigen en andere vervoermiddelen een poging doen om de schans af te gaan en de bel te luiden. De waaghalzen en durfallen gaan met de mooiste en snelste creaties de schans af.
«
»
19:00 Darts
Vanavond staan de acht wedstrijden van de tweede ronde (best of 11 legs) op het programma.
«
»
22:50 XXX
Xander Cage is een atleet in extreme sporten die voor de NSA infiltreert in een groep internationale criminelen die de wereld wil veroveren en heeft al zijn buitengewone vaardigheden nodig om dat te voorkomen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers