TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 The Walking Dead
Een kleine groep, waaronder Rick, moet een aantal hordes nemen om terug te keren naar Alexandria, maar mogelijk keert niet iedereen terug. Glenn en Michonne proberen de rest van de groep terug naar de stad te leiden, met ernstige gevolgen.
«
»
02:45 The Walking Dead
Morgan denkt terug aan zijn reis van King County naar Alexandria. Onderweg ontmoette hij overlevende, die hem een andere manier van leven heeft bijgebracht.
«
»
03:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
04:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers reizen naar Upland in Californie. Ivy zet in op opslagruimtes met luxegoederen. Rene en Casey worden het niet eens over wat ze moeten kopen. Ondertussen probeert Darrell de concurrentie af te leiden met een paar ouderwetse streken.
«
»
06:00 Below Deck Mediterranean
Joao blijft gemengde berichten sturen naar zowel Brooke als Kasey, wat hen ertoe aanzet hem te confronteren. Een avondje uit in een restaurant met een Michelin-ster inspireert Adam om zijn culinaire spel de rest van het seizoen op te voeren.
«
»
06:45 American Pickers
Frank is hartstikke blij wanneer hij en Mike door een oud gesloten speelgoedmuseum lopen die op het punt staat hun verzameling te verkopen.
«
»
07:40 American Pickers
Mike Wolfe gaat op bezoek bij verschillende verzamelaars die zijn passie voor auto's delen.
«
»
08:40 Shark Tank
Een zestien jaar oude scholier maakt indruk met een app die cyberbullying kan onderscheppen. Twee mannen hebben een ingenieuze bierautomaat voor thuis uitgevonden, die bier uit blikjes en flesjes kan laten smaken als tapbier.
«
»
09:35 Shark Tank
Een zelfverklaarde 'culinaire ninja' presenteert zijn 'heat-and-eat' paleomaaltijden. Een trotse vader en zijn zeventien jaar oude zoon hopen dat ze met hun high-tech visapparaat de sharks kunnen binnenhengelen.
«
»
10:35 Shark Tank
Legendarische koekjesmaker Wally Amos toont zijn nieuwe merk koekjes, waarmee hij hoopt een hit te scoren. Twee entrepreneurs laten een uitvinding zien die beschadigde apparaten kan redden. Zussen uit Florida tonen hun zwempakken voor moeders.
«
»
11:25 Shark Tank
Twee ondernemende jonge zussen presenteren hun bodysprays en lotions voor jonge tienermeisjes. Een chocolatier toont een bijzonder soort chocolade waarin een speeltje verstopt zit.
«
»
12:20 Shark Tank
Een moeder uit Milwaukee, Oregon, presenteert een stijlvolle kledinglijn voor de kleintjes. Een vrouw uit Houston, Texas, riskeert alles voor haar multifunctionele keukenaccessoire.
«
»
13:20 Storage Wars
De kopers bezoeken de thuisbasis van Barry in Burbank, Californië. Zowel Barry, Brandi en Jarrod lopen een volgepakte opslagruimte mis door een moedige nieuwe koper. Herb en Mike hopen een verachtelijke concurrent te verpletteren.
«
»
13:45 Storage Wars
De hongerige kopers keren terug naar Montebello, Californië, waar Darrell hoopt zijn eerdere successen te kunnen herhalen. Brandi ontdekt dat Jarrod een probleem heeft dat meer dan alleen hun bedrijf aangaat.
«
»
14:15 Storage Wars
De strijd tussen de koppels barst los, wanneer Rene en Casey het opnemen tegen hun rivalen Jarrod en Brandi. Een ietwat gelukkige Darrell wordt de trotse eigenaar van een intrigerende kluis. Ivy Calvin heeft een ontmoeting met een harige vriend.
«
»
14:40 Storage Wars
Ivy Calvin probeert zijn winstgevende reeks voort te zetten, terwijl Rene en Darrell daar met psychologische spelletjes een stokje voor proberen te steken. Ondertussen bezoeken Jarrod en Brandi een plaats delict, en reizen ze terug in de tijd.
«
»
15:05 Storage Wars
Jarrod hoopt dat het scoren van nieuwe opslagboxen Brandi ervan zal weerhouden de winkel in Long Beach te sluiten. Ivy probeert de andere bieders te intimideren. Rene's eigenwijsheid blijkt zijn nadelen te hebben. Darrell krijgt een shockbehandeling.
«
»
15:35 Station 19
Vics liefdesleven wordt weer ingewikkeld als ze een schokkend geheim ontdekt. Ondertussen raakt Andy gefrustreerd omdat Sullivan haar autoriteit ondermijnt. Maya worstelt met jaloezie wanneer een van Carina's oude vlammen op bezoek komt.
«
»
16:20 Station 19
Vic en Travis 'vriendschap wordt op de proef gesteld als ze reageren op oproepen om twee beste vrienden in nood te helpen. Jack realiseert zich dat hij een grotere invloed op Marcus heeft dan hij dacht.
«
»
17:15 Station 19
Andy, Sullivan, Dean en Ben komen voor een moeilijke keuze te staan, terwijl ze proberen een koppel te redden dat vastzit in een auto. Carina's immigratiestatus wordt in twijfel getrokken.
«
»
18:10 Station 19
Maya, Jack, Vic, Travis en Sullivan reageren op een brandmelding bij een ijsbaan. Een zwangere vrouw en haar man zoeken hulp bij het station. Maya en Carina hebben een moeilijk gesprek.
«
»
19:05 Station 19
In de nasleep van de nationale verontwaardiging na de tragische moord op een ongewapende zwarte man, haalt Maya Dr. Diane Lewis erbij om het team te helpen met het rouwprocess.
«
»
20:00 Chucky
Chucky worstelt met zijn sterfelijkheid. Jake en Devon tillen hun romance naar een hoger niveau.
«
»
20:55 Chucky
Uitgerust met nieuwe wapens wil Chucky de productiefste seriemoordenaar uit de geschiedenis worden.
«
»
21:50 Law & Order: Special Victims Unit
Garland vraagt Benson om een vermissingszaak te heropenen waaraan hij als beginnend agent heeft gewerkt. Een van de slachtoffers in een van Carisi's recente zaken wordt gearresteerd.
«
»
22:45 Law & Order: Special Victims Unit
Een school meldt de verdwijning van een leerlinge. De afdeling zedenmisdrijven probeert een vriend van de familie van het vermiste meisje te vinden om antwoorden te krijgen. Benson krijgt een verrassing.
«
»
23:35 Resident Alien
Harry vergezelt de Hawthrones naar Yellowstone om erachter te komen wat de Greys van plan zijn.
«
»
00:30 Resident Alien
Harry probeert vriendschap te sluiten met Heather, oftewel 'de Avian alien'.
«
»
01:30 Nancy Drew
Ace voelt dat Nancy dingen voor hem achterhoudt over de vloek. Bess is vastbesloten om een perfecte maaltijd te bereiden voor Addy's ouders. Nick maakt een brunchafspraak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers