TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Walker, Texas Ranger
Alex en C.D. zijn op de terugweg van de Kinderen en Overheid-dag met een groep kinderen, als ze worden gegijzeld door ontvoerders die hun bus in de modder begraven. Walker moet ze redden voordat er een cycloon losbarst.
«
»
15:35 Walker, Texas Ranger
De hond van een zwerver helpt Walker om de daders van een aanval op een priester op te sporen. Ondertussen organiseren Alex en C.D. een liefdadigheidsdiner voor Thanksgiving.
«
»
16:30 The World's Deadliest Weather
Een negentienjarig meisje en haar vader proberen te ontsnappen aan de hevige bosbranden in het Australische Victoria. In de Franse Alpen worden twee skiërs verrast door een lawine. In Amsterdam dreigt een wervelwind een boot te kapseizen.
«
»
17:35 Caught on Dashcam
Van epische crashes tot schandalige oplichters, verkeerde inschattingen en koppige voetgangers.
«
»
18:30 Caught on Dashcam
Videocamera's op het dashboard registreren de meest ongelooflijke acties in het wegverkeer. Of het nu gaat om kettingbotsingen, fout gelopen inhaalmanoeuvres of bizarre woede-uitbarstingen, alles is gefilmd.
«
»
19:30 Caught on Dashcam
Van uitglijders door winderig weer tot de gemeenste chauffeurs, momenten die de politie liever zou vergeten, en waarom wegafsluitingen er meestal zijn voor een reden. Dit alles werd vastgelegd op beeld.
«
»
20:30 Yellowstone
Terwijl de muren op hem afkomen, komt John erachter welke familieleden en vrienden voor hem zullen blijven vechten.
«
»
21:25 Yellowstone
Kayce went beetje bij beetje aan zijn nieuwe rol op de ranch. Een negatief artikel dreigt John te ontmaskeren. Rainwater legt ondertussen zijn nieuwe plan voor aan de stamraad.
«
»
22:20 Yellowstone
Kayce en Rip krijgen flinke ruzie. Beth begint land op te kopen om de ranch te beschermen. Monica begint aan een nieuw hoofdstuk op de universiteit.
«
»
23:20 De nachtbrigade
Frontlijnagenten reageren op uitdagende incidenten, storten zich in het onbekende en nemen levensreddende beslissingen. Tijd doorbrengen in het stadscentrum is een meedogenloze en ondankbare taak voor de politie.
«
»
00:20 Caught on Dashcam
Spiegelen, seinen, manoeuvreren... Van bestuurders die de basisregels vergeten tot prutsers die de wenkbrauwen doen fronsen, plus een confrontatie tussen agenten en dieren: het werd allemaal vastgelegd op beeld.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers