TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Vienna Blood
Inspecteur Oskar Rheinhardt bundelt zijn krachten met Max om de raadselachtige dood van de gravin op te lossen en de reputatie van Max te zuiveren. Een nieuwe opening in het onderzoek biedt zich aan.
«
»
03:15 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
04:15 Silent Witness
In een appartement wordt een gemummificeerd lichaam gevonden dat daar al een jaar verborgen was. Het team probeert de identiteit van de dode te achterhalen en raakt verwikkeld in een duistere wereld van drugs en mislukte cosmetische ingrepen.
«
»
05:10 Grantchester
Op een van de meest prestigieuze colleges van Cambridge wordt een man vermoord en een kostbaar schilderij gestolen. Geordie probeert te achterhalen of er een verband is tussen de twee zaken.
«
»
06:00 Rosemary and Thyme
Spa-eigenares Frances Caldecott vraagt Laura en Rosemary om haar tuin met waterpartijen te restaureren. Maar wanneer Frances wordt vermoord, duiken Rosemary en Laura in de geheimen van de familieleden van Frances.
«
»
06:50 Rosemary and Thyme
Verdord gras bij de Bowden Grange Language School brengt Rosemary en Laura op het spoor van een mysterie uit het verleden - en bittere rivaliteit in het heden.
«
»
07:45 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer tijdens de Kembleston Olimpicks de rivaliteit moorddadige hoogtes bereikt.
«
»
08:30 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer zijn goede vriendin zuster Boniface beschuldigd wordt van betrokkenheid bij de moord op een bekende kunstenaar.
«
»
09:15 Beyond Paradise
Er ontstaat onrust in het dorp Shipton Abbott wanneer bij een schijnbaar onmogelijke overval een schilderij verdwijnt. Humphrey doet ondertussen zijn best om de samenwerking met Archie te verbeteren.
«
»
10:15 Beyond Paradise
Humphrey onderzoekt de dood van een onbekende man die midden in een graancirkel is aangetroffen. Ondertussen helpt Archie Martha bij de voorbereidingen voor de komst van een restaurantrecensent.
«
»
11:15 Inspector George Gently
Een mijnwerker wordt dood aangetroffen onder verdachte omstandigheden. Zijn werkplek dreigt te worden gesloten, wat diepe verdeeldheid in de gemeenschap veroorzaakt. George Gently gaat op onderzoek uit, maar hij heeft zijn eigen problemen.
«
»
12:45 Hope Street
Wanneer een dementiepatiënt wordt vermist, stuiten de agenten tijdens de zoektocht op een verhaal over scheepsmaten, smokkelwaar en gestolen schatten.
«
»
13:35 Midsomer Murders
De fut verdwijnt uit de sprankelende wijn van Midsomer Vinae Winery als de glazen vergif blijken te bevatten. Hoe kan dit verband houden met de dood van een kind in een vluchtmisdrijf? Troy en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
14:20 Midsomer Murders
William en Diana dreigen de wijngaard kwijt te raken, maar Matilda wil haar geld aan Ryan geven - op één voorwaarde. Wat doen William en Diana aan het verleidelijke aanbod van Louis?
«
»
15:15 Murdoch Mysteries
Vliegtuigen zijn nog steeds hoogst ongebruikelijk, dus Murdoch is dolblij als hij een van de nieuwerwetse toestellen boven zijn hoofd ziet vliegen. Maar zijn opwinding slaat al snel om in een schok als de machine plotseling voor zijn ogen neerstort.
«
»
16:05 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt de plaats delict van de moord op een veteraan die is aangevallen met een zwaard. Tijdens het onderzoek valt de verdenking al snel op een vriend en mede-soldaat van het slachtoffer: Winston Churchill.
«
»
17:00 Death in Paradise
Detective Goodman wordt de wereld van politiek ingetrokken als een de minister van Handel van Saint-Marie dood teruggevonden wordt onder verdachte omstandigheden.
«
»
18:00 Death in Paradise
Goodman en het team onderzoeken de moord op een vogelspotter in de jungle van Saint-Marie. Het blijkt een zeer ingewikkelde zaak te zijn.
«
»
19:00 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden door een storm ingesloten op een privé-eiland. Daar bevindt zich ook een moordenaar.
«
»
20:00 The Famous Five
Wanneer het levenswerk van oom Quentin uit Kirrin Cottage wordt gestolen, nemen de Vijf de nachttrein naar Schotland, waar ze verwikkeld raken in een dodelijk spel van spionage, diefstal en bedrog.
«
»
21:00 Unforgotten
Cassie en Sunny ondervragen de vier verdachten, die allemaal zeggen het slachtoffer niet te kennen. Boulting ontdekt dat Walsh drie weken voor zijn verdwijning een waarschuwing had gekregen en denkt dat dat verband hield met Ram.
«
»
22:00 Unforgotten
Cassie en Sunny ontdekken dat Walsh op de avond in kwestie door alle vier de verdachten werd achtervolgd. Willets beseft dat het bloedmonster van Fiona mogelijk met opzet is zoekgemaakt door Liz.
«
»
22:55 Silent Witness
Na de vondst van een nieuw moordslachtoffer vraagt het team zich af of een beruchte seriemoordenaar na twintig jaar weer actief is geworden, of dat ze te maken hebben met een copycat.
«
»
23:55 Silent Witness
Het team vindt nieuwe aanwijzingen, waarmee DCI Ford de benodigde informatie heeft voor een onverwachte arrestatie. Ondertussen neemt het onderzoek een nieuwe wending wanneer de verdachte zijn dochter bezoekt.
«
»
00:50 New Tricks
Het team moet door verschillende beschuldigingen de waarheid zien te achterhalen. Het lijkt alsof geld het motief is voor iedere zaak die ze tegenkomen.
«
»
01:45 Midsomer Murders
Een jonge vrouw wordt verdronken in een badkuip teruggevonden. Ze draagt een trouwjurk. Na dit incident komen er in Great Worthy nog een aantal moorden voor.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers