TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:35 Jesse Stone: Innocents Lost
Een voormalig LAPD-officier en herstellende alcoholist onderzoeken de verdachte dood van een jonge vriend, terwijl de lokale politie afrekent met de arrogante nieuwe politiechef.
«
»
09:05 Jesse Stone: Benefit of the Doubt
Wanneer een schokkende dubbele moord het rustige stadje Paradise op zijn grondvesten doet schudden, wordt de gepensioneerde alcoholische agent Jesse Stone op verzoek van het stadsbestuur weer in actie gedwongen.
«
»
10:30 Deadly Kin
Spannende waargebeurde misdaadverhalen over families die uit elkaar vallen. Wanneer familiebanden breken, kunnen er angstaanjagende krachten loskomen waarbij liefde verandert in haat.
«
»
11:30 Deadly Kin
Spannende waargebeurde misdaadverhalen over families die uit elkaar vallen. Wanneer familiebanden breken, kunnen er angstaanjagende krachten loskomen waarbij liefde verandert in haat.
«
»
12:30 Cold Case Files: The Rifkin Murders
Een blik op het onderzoek van de New York State Police naar de twee niet-geïdentificeerde slachtoffers van seriemoordenaar Joel Rifkin, de meest beruchte seriemoordenaar in de geschiedenis van de staat New York.
«
»
13:20 Killer Couples
In de woestijn wordt een verbrand lichaam gevonden. Een man en een vrouw die fanatiek aan bodybuilding doen, worden het middelpunt van het moordonderzoek.
«
»
14:10 Killer Couples
Na zes jaar huwelijk en drie kinderen met Sam begint Miranda, haar leven zat, een relatie met Ron Heichel. In augustus 2009 vindt Miranda het lichaam van haar man in haar tuin, neergeschoten door twee kogels van dichtbij.
«
»
15:00 Killer Couples
Een taboe-romance tussen een moeder en de ex-vriend van haar dochter wordt de focus van de politie wanneer twee dode lichamen worden ontdekt.
«
»
15:55 The Killer in My Family
Familieleden van seriemoordenaar Jo Dennehy onthullen hoe haar schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed. Ze gaan op onderzoek uit, op zoek naar tekenen of aanwijzingen die kunnen duiden op haar moordzuchtige bedoelingen.
«
»
16:50 The Killer in My Family
Familieleden van seriemoordenaar Robert Maudsley onthullen hoe zijn schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed. Ze gaan op onderzoek uit, op zoek naar tekenen of aanwijzingen die kunnen duiden op zijn moordzuchtige bedoelingen.
«
»
17:45 The Killer in My Family
Familieleden van Steve Wright, de zogenaamde Suffolk Strangler, onthullen hoe zijn schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed. Ze gaan op onderzoek uit, op zoek naar tekenen of aanwijzingen die kunnen duiden op zijn moordzuchtige bedoelingen.
«
»
18:40 The Killer in My Family
Familieleden van Arthur Hutchinson onthullen hoe zijn gruwelijke misdaden de familie hebben beïnvloed. Ze gaan op onderzoek uit, op zoek naar tekenen of aanwijzingen die kunnen duiden op zijn moordzuchtige bedoelingen.
«
»
19:35 The Killer in My Family
Familieleden van Bobby Joe Long onthullen hoe zijn gruwelijke misdaden de familie hebben beïnvloed. Ze gaan op onderzoek uit, op zoek naar tekenen of aanwijzingen die kunnen duiden op zijn moordzuchtige bedoelingen.
«
»
20:30 Jesse Stone: Lost in Paradise
Politiechef Jesse vertrekt een paar dagen naar Boston voor vakantie. Eenmaal daar moet hij meteen weer aan het werk als er een aantal moorden moeten worden opgelost. Er valt hem al gauw iets raars op.
«
»
22:05 Gourmet Detective
Henry kent het culinaire wereldje van San Francisco door en door. Wanneer sabotage eindigt in een moord in een vijfsterrenrestaurant, wordt hij door de politie ingeschakeld om de zaak op te lossen.
«
»
23:40 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De alleenstaande moeder Laura kon het niet geloven, toen ze een persoonlijk berichtje van een Australische filmster kreeg. Het bleek echter een crimineel te zijn, die haar voor duizenden euro's oplichtte. Kees en Laura zoeken hem in Spanje op.
«
»
00:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Influencers als Bram Krikke en Maradonnie worden stapelgek van seksbots. Dit zijn nepprofielen van hitsige dames die je meelokken naar louche sites. Kees onderzoekt wie hierachter zit. Dit loopt uit op een pittige confrontatie in Amsterdam.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers