TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Midsomer Murders
Twee jaar na de dood van haar echtgenoot wordt Sonia Woodly doodgestoken. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en de verdenking valt al snel op de familie van de overledene.
«
»
03:20 The Watch
Carcer is tot alles bereid om het magische zwaard Gawain te vinden. De stadwacht zit hem op de hielen en volgt hem naar de Schemerravijnen, een plek waar de oudere inwoners wachten op de Dood.
«
»
04:05 DCI Banks
Wat begint als een zoektocht naar een vermiste persoon escaleert in een kidnapping en losgeld, maar de daders slagen er in de politie steeds een stap voor te zijn.
«
»
04:50 DCI Banks
Wat begint als een verdwijningszaak escaleert al snel in een ontvoering met losgeld. Het slachtoffer blijkt een rijke Chinese zakenman te zijn die naar Leeds is gevlucht om vervolging in eigen land te voorkomen.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Adam verblijft een week bij zijn ouders, maar hij en zijn moeder schieten snel terug in de rollen van weleer: mopperende moeder en kleine jongen. Ondertussen haalt Jim zijn rijbewijs - na vijftien pogingen.
«
»
06:00 Ghosts
Wanneer Alison opnieuw wordt bezocht door spookachtige verschijningen, overtuigt Mike haar ervan dat er een rationele verklaring voor is. Maar die geruststellende theorie slaat de plank mis.
«
»
06:30 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op een voormalige bewoner van een kindertehuis. Ondertussen legt Marlon zijn brigadiersexamen af en maakt Selwyn voor het eerst kennis met zijn dochter.
«
»
07:20 Death in Paradise
Terwijl het team de moord op de schipper van een watertaxi onderzoekt, ontvangt Neville een anonieme brief waarin het team gewaarschuwd wordt dat er een moord gaat plaatsvinden.
«
»
08:15 Death in Paradise
Na de arrestatie van Neville voor de moord op professor Cartwright moet het team bewijzen dat hij onschuldig is. Inspecteur Karen Flitcroft van Interne Zaken neemt het onderzoek over.
«
»
09:05 Call the Midwife
Zuster Frances worstelt de onafhankelijke Grace hulp te laten accepteren met de zorg voor haar zieke man Albert, zieke moeder Minnie en haar dochtertje Ingrid.
«
»
10:00 Call the Midwife
May's adoptie door de Turners loopt gevaar wanneer iemand uit haar verleden opdaagt. De baby van Valerie's neef heeft een verschrikkelijke ziekte.
«
»
10:55 Grantchester
Op een van de meest prestigieuze colleges van Cambridge wordt een man vermoord en een kostbaar schilderij gestolen. Geordie probeert te achterhalen of er een verband is tussen de twee zaken.
«
»
11:40 Midsomer Murders
Barnaby vraagt zich af of een deal voor de verkoop van een stuk land wel eerlijk gaat. Het gaat om de koop van een stuk land waarop vakantiechalets geplaatst zullen worden. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
12:25 Midsomer Murders
Barnaby vraagt zich af of een deal voor de verkoop van een stuk land wel eerlijk gaat. Het gaat om de koop van een stuk land waarop vakantiechalets geplaatst zullen worden. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
13:15 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die tijdens de reconstructie van een schietpartij in het dorpje Ford Florey doodgeschoten is.
«
»
14:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die tijdens de reconstructie van een schietpartij in het dorpje Ford Florey doodgeschoten is.
«
»
14:55 New Tricks
Sasha en Steve vragen Fiona om hulp om bewijs verder te examineren. Danny en Gerry slaan op de vlucht, terwijl ze proberen bewijs te vinden dat Gerry's onschuld aan kan tonen.
«
»
15:55 Ghosts
Mike en Alison komen erachter dat hun chique buren, Bunny en Barclay Beg-Chetwynde, een oude claim op hun land hebben. Ze besluiten een formeel diner te geven in de hoop de netelige kwestie op te lossen.
«
»
16:30 Ghosts
Mike en Alison overwegen om Button House aan een hotelketen te verkopen na een bod wat ze eigenlijk niet kunnen weigeren. Vervolgens gaan de geesten op zoek naar lucratieve manieren om het berooide stel snel aan geld te helpen.
«
»
17:00 Call the Midwife
Zuster Julienne zorgt voor een aanstaande moeder met hersenverlamming. Nonnatus House start een nieuwe vroedvrouwenopleiding en ontvangt vier leerling-vroedvrouwen. De "Raise the Roof Campaign" zorgt voor verdeeldheid onder de verpleegkundigen.
«
»
18:00 Call the Midwife
Shelagh en Joyce helpen een hoogzwangere vrouw met een schimmelplaag in haar nieuwe flat. Nancy woont een "Raise the Roof Campaign"-bijeenkomst bij tegen de zin van sommige van haar collega's. Trixie neemt stiekem rijlessen.
«
»
19:00 Father Brown
Lady Felicia vraagt Father Brown te helpen bewijzen dat een veroordeelde moordenaar haar peetdochter niet heeft vermoord.
«
»
20:00 The Castaways
Wanneer er eindelijk vrede is gesloten op het eiland en de overlevenden zich op de toekomst richten, dreigt een schokkende nieuwe onthulling over een lid van de groep de harmonie weer te verstoren.
«
»
21:00 Blackshore
Het Blackwater Whiskey Festival is weer gaande. Fia heeft Bill McGuire stevig in het vizier, maar ze heeft moeite om het bewijs te verzamelen dat nodig is om de zaak rond te krijgen.
«
»
22:00 Blue Lights
Terwijl de spanningen in Mount Eden toenemen, wordt Stevie tijdens een melding geconfronteerd met zijn verleden. Ondertussen kampt Annie met de gevolgen van een onbezonnen beslissing.
«
»
23:05 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Peregrine duikt in de wereld van een topgeheime wetenschappelijke faciliteit van de overheid. Ze onderzoekt de dood van Cecile Armand, een oude vriendin van Birdie, die doodgevroren in een verongelukte auto wordt gevonden.
«
»
00:00 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Peregrine duikt in de wereld van een topgeheime wetenschappelijke faciliteit van de overheid. Ze onderzoekt de dood van Cecile Armand, een oude kameraad van Birdie, die doodgevroren in een verongelukte auto wordt gevonden.
«
»
00:45 Scott & Bailey
Hoofdinspecteur Gill Murray moet kiezen wie brigadier wordt aangezien Rachel en Janet allebei voor de testen slagen. Een jongeman, Robin McKendrick, wordt ontvoerd. Kort nadien verschijnt een foto van het slachtoffer op Facebook.
«
»
01:30 Scott & Bailey
De nieuwe brigadier van Syndicate 9 moet zich op een oude ontvoeringszaak storten die destijds op abominabele wijze aangepakt was. Janet houdt Gills geheim voor zichzelf. Het lichaam van Mandy Sweeting wordt gevonden, 23 jaar na haar verdwijning.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers