TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:05 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:05 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 9: Troyes > Troyes (199 km, vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:45 Great American Railroad Journeys
Michael begint via de White Pass & Yukon-Railway aan het tweede deel van zijn reis door Alaska naar Canada. In Skagway, Alaska gaat Michael eerst naar de Chilkoot Trail, om zijn weg te vervolgen naar een bijzonder trainingskamp voor sleehonden.
«
»
18:45 Brian Johnson's A Life on the Road
Brian Johnson spreekt in San Rafael in Californië af met Lars Ulrich, de drummer van Metallica, die verhalen vertelt over de legendarische 'Wherever we may roam'-tour.
«
»
19:30 Vranckx
De grootste kamelenmarkt van de wereld wordt elke dag gehouden in de Mauritaanse hoofdstad Nouakchott. De kameel heeft altijd een essentiële rol gespeeld in het dagelijkse leven in Mauritanië.
«
»
20:00 Rock Werchter
Canvas brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent.
«
»
00:05 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers