TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:55 Stop!
Papa en mama hebben een verrassing voor Abbe: hij mag op voetbal. Maar of Abbe daar ook blij mee is?
«
»
08:05 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:20 Kindertijd
Kinderen laten hun favoriete sport zien. Lys neemt ons mee naar haar atletiektraining.
«
»
08:30 Studio Snugger
Onderwerpen: Voorlezen, Staand Vliegen, Reuzenraddraaier, Valentijnsdag, Coureursnek en Huilende Dieren.
«
»
08:45 Zappsport Kantine
Nienke van Dijk gaat tafelvoetballen met de Nederlands Kampioenen. Het is de beurt aan de jeugd van AZ om te latjetrappen en in de kantine heeft Theo een nieuwe sport uitgevonden.
«
»
09:05 Zomer Zonder Mama
Suzan logeert bij haar oma, want haar moeder is als oorlogsverslaggever naar Syrië. Vlakbij is een tijdelijk AZC. Eén meisje, Rana, valt op. Ze lijkt een sprookjesachtige zigeunerin. Suzan is meteen gefascineerd, tot ongenoegen van haar vriendinnen.
«
»
10:15 Enkeltje Verweggistan
De elfjarige Bo en haar kleinere zusje Pip verhuizen met hun ouders naar een klein wintersportdorpje in Oostenrijk. Daar kunnen ze iedere dag skiën, maar ze missen opa en oma steeds meer.
«
»
10:40 Wat maak je Menu?
Vriendenteams gaan de smaakvolle strijd aan met zichzelf en elkaar. Een quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?
«
»
11:05 Checkpoint
Altijd winnen met paintball, aangekoekt cement in één klap verwijderen, een rookgordijn aanleggen en de beste op de camping zijn, het testteam zoekt het uit.
«
»
11:30 Heel Vlaanderen bakt kids
Het is de halve finale en vier jonge bakkers strijden voor een plekje in de finale. Het licht gaat uit vandaag, want het thema is glow in the dark. De bakkers tasten volledig in het duister. Welke 3 bakkers gaan naar de finale?
«
»
12:10 Dance Camp
Kyra mag samen met vrienden Chelsea, Tom en Noah auditie doen voor een gerenommeerde Dans Academie. Ondertussen traint ze ook keihard voor een dance battle. Een battle die Dance Camp moet winnen.
«
»
12:25 Dance Camp
Kyra mag samen met vrienden Chelsea, Tom en Noah auditie doen voor een gerenommeerde Dans Academie. Ondertussen traint ze ook keihard voor een dance battle. Een battle die Dance Camp moet winnen.
«
»
12:40 Dance Camp
Kyra moet leren dansen zodat ze naar Dance Camp kan, het zomerkamp waar ook Tom elk jaar naartoe gaat. Om toegelaten te worden krijgt Kyra hulp van de stoere hiphopdanser Noah. Zal Kyra goed genoeg leren dansen om het hart van Tom te veroveren?
«
»
13:00 Dance Camp
Kyra moet leren dansen zodat ze naar Dance Camp kan, het zomerkamp waar ook Tom elk jaar naartoe gaat. Om toegelaten te worden krijgt Kyra hulp van de stoere hiphopdanser Noah. Zal Kyra goed genoeg leren dansen om het hart van Tom te veroveren?
«
»
13:25 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Het is alles of niets als Steven en Jamie met een laatste spectaculaire goochelshow genoeg geld proberen binnen te halen voor hun reis naar Las Vegas. Lukt het om de gevaarlijke truc uit te voeren?
«
»
13:45 De Eindmusical
In een vakantiehuis studeert een groep acht hun eindmusical in. Ze krijgen daarbij hulp van professionals, een musicalexpert, een regisseur en een zangcoach. De klas leert elkaar kennen en thema's als verliefdheid, pesten en heimwee komen langs.
«
»
14:05 Theodosia
Will gaat een goochelshow geven, maar Theo is veel te druk met de pyramidion. Is ze op tijd bij de show van Will? En wat zit er in de pyramidion?
«
»
14:35 Voetbalmeisjes
Priscilla's moeder overlijdt en iedereen probeert Priscilla te troosten, maar zij wil het liefst gewoon verder met het dagelijkse leven. Ze weet niet eens zeker of ze de meiden uit het team wil uitnodigen voor de begrafenis.
«
»
14:55 Voetbalmeisjes
Het meisjesteam van FC Athena dreigt opgeheven te worden. Malou gebruikt haar computergames en ontwikkelt een strategie die FC Athena van de ondergang moet redden.
«
»
15:20 Comedy Queen
De dertienjarige Sasha heeft besloten stand-up comedian te worden. Ze wil vooral haar vader, die onder de douche huilt als hij denkt dat niemand luistert, aan het lachen maken. Thuis herinnert alles haar aan haar moeder, die is overleden.
«
»
16:50 Freeks wilde wereld
In Namibië helpt Freek een luipaard vangen voor een nieuwe zenderhalsband. Luipaarden zijn echte spierbonken van de Afrikaanse savanne. Lukt het Freek en zijn team om de mysterieuze kat te vangen?
«
»
17:00 Taarten van Babel
Yfke vindt zelf dat ze misschien wel erg veel ruzie maakt met haar broer, maar ze houdt tegelijkertijd ook heel veel van hem. Ze gaat met een volleybaltaart veel goed maken!
«
»
17:25 Topdoks
Rachel zoekt uit wat viezer is: de tong van haar hond Mozes in haar gezicht of haar schoenzool. En nog viezer: levende wormen in je darmen. Elbert boetseert een nieuwe tand om een kegeltandje.
«
»
17:45 De dikke data show
Quinty onderzoekt waarom mensen eigenlijk haatcomments sturen en ze spreekt iemand die veel haatberichten krijgt. Want ze zijn snel getypt, maar hoe is het om deze nare berichten te ontvangen?
«
»
18:05 Teenage Boss
De ouders van de dertienjarige Rieuwerd doneren elke maand tien procent van hun inkomsten aan de kerk. De Teenage Boss besluit het anders te doen. Eerst zijn bucketlist afwerken en dan kijken of er iets overblijft.
«
»
18:35 Welkom in de jaren 60
De anti-rookmagiër Robert Jasper Grootveld, de man achter provo en opstand op het Spui, zit op de bank bij Dorine. Met o.a. katholieke kerk en Hit of Herrie met Boudewijn de Groot.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Kinderen van Mavungu
Kenny en Yoseva vinden een school in de stad en kunnen bij hun zussen wonen. En er is ook een nieuwe eerste klas aan de rivier gekomen, dus Maticha kan nog even in Pikin Slee blijven.
«
»
19:45 Down The Road
Dieter heeft een fietstocht in de natuur op de planning staan, maar al snel begeeft de fiets van Ellen het. De groep gaat ook een waterval beklimmen: een heerlijk verkoelende activiteit voor de ene, een moeilijke opdracht voor de ander.
«
»
20:40 Ik vertrek: Even weg
Oud-kandidaten vieren vakantie bij elkaar en doen inspiratie op. Aan het einde van de korte vakantie beoordelen ze elkaars accommodatie. Kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving?
«
»
21:35 Festival der Liebe
Registratie van het Festival der Liebe dat op 5 en 6 april 2024 in Rotterdam Ahoy werd gehouden, met het beste dat Duitstalige muziek te bieden heeft. Met de grootste hits, meezingers en evergreens van o.a. Heino, Dennie Christian, Donnie.
«
»
22:55 Love and Hate Crime
Als in Jackson een zwarte man wordt vermoord, brengt een FBI-onderzoek een reeks aanvallen door plaatselijke witte jongeren aan het licht. Maar wat is de ware rol van een achttienjarig meisje?
«
»
23:55 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:15 NOS Studio Fußball
Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.
«
»
01:50 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers