TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 Slisse & Cesar
Melanie ontmoet de nieuwe vriendin van Rik en ziet haar helemaal niet zitten. Valerie laat zich door een stationsromannetje inspireren tijdens haar zoektocht naar een geschikte man.
«
»
16:40 SOS Piet
Nico uit Eeklo wil lekkere kreeftensoep leren maken die hij kan opdienen met een goede rouille op een stukje brood. Zijn eerdere pogingen zijn al keer op keer de mist in gegaan, maar Piet weet waar het fout gaat.
«
»
17:10 SOS Piet
De zonen van Benedicte eten zijn echte vleeseters en zijn verzot op een lekker sappig stukje rosbief. Benedicte slaagt er echter maar niet in een lekker stuk vlees op de tafel te zetten.
«
»
17:45 SOS Piet
Piet staat voor een uitdaging. Hij moet een stoverij maken en een hachis parmentier, een klassieke ovenschotel. Maar dan wel vegetarisch. De kok gaat op school langs bij vier meiden die voor het thema de gezonde school het gerecht proberen te maken.
«
»
18:20 SOS Piet
Paul uit Lokeren wil graag een sappig krokant kalfsgebraad met een zoete toets. Maar het komt eruit als houtskool: zwart vanbuiten en droog van binnen. Nog veel werk dus aan de winkel.
«
»
18:55 SOS Piet
Piet start met een Italiaanse klassieker: penne all arrabbiata. Het gerecht lijkt misschien eenvoudig, maar er zijn toch wat trucjes nodig om het te doen lukken. Dat beseft ook Alena, dus zij roept de hulp in van de kok.
«
»
19:30 De Rodenburgs
Fred is blij nu zijn geliefde Maaike weer thuis is. Ze genieten allebei ontzettend van hun hereniging. Zelfs Stijn lijkt over zijn over verliefd te zijn op Isabelle. Claudia vindt het allemaal prima.
«
»
20:30 De Rodenburgs
Stijn ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Hij is nipt aan de dood ontsnapt. Hij heeft niet gezien wie zijn aanvaller was. Isabelle heeft een vermoeden. De politie heeft ondertussen een verdachte op het oog en gaat over tot arrestatie.
«
»
21:25 De Rodenburgs
Hanne is verrast als Stijn tijd maakt om samen te ontbijten. De harmonie duurt niet lang, want Stijn is niet blij dat Freya bij Simon is blijven slapen. Wanneer de Rodenburgs bij het ontbijt de krant lezen, kan voor sommigen hun dag niet meer stuk.
«
»
22:20 De Rodenburgs
Karel biecht noodgedwongen tijdens het familiediner de volledige waarheid over Isabelle op aan zijn vrouw Benedicte. Zij vraagt om bedenktijd, maar heeft ondertussen wel een plannetje. Stijn denkt dat iemand bij RIC hem probeert te dwarsbomen.
«
»
23:20 Slisse & Cesar
Een familielid van Melanie is overleden en blijkt een testament te hebben nagelaten.
«
»
23:50 All Saints
Het is vijf uur in de ochtend en de afdeling bruist van het geluid van muziek, met dank aan Mary, een oudere patiënte die lijdt aan een longontsteking.
«
»
00:40 All Saints
Connor worstelt met de angst dat zijn moeder een zeer ernstige ziekte heeft opgelopen. Ondertussen wordt Bron geconfronteerd met haar eigen problemen wanneer een man wordt opgenomen die zijn polsen heeft doorgesneden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers