TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pol zit altijd vol goede wil. Hij probeert zijn vrienden onder alle omstandigheden te helpen. Maar deze lijken soms wat ruimte en tijd voor zichzelf nodig te hebben.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pip kan niet meer tegen de gemene grapjes die Pepijn met haar uithaalt. Ze is van plan om wraak te nemen, door een grap voor te bereiden, een erg gemene grap.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Op een mysterieuze manier wint Pepijn altijd alle kaartspellen, ongeacht zijn tegenstander. Wat is zijn truc? Zijn vrienden leiden het onderzoek.
«
»
06:30 Plop & de Peppers
Er is een probleem met Plop. Sinds hij een kastanje op zijn hoofd kreeg, gedraagt hij zich wel heel raar. Pol, Pip en Pepijn zoeken een oplossing, want ze willen graag hun goede vriend Plop terug naar normaal.
«
»
06:35 Nurdys
Het nijlpaard en de krokodil besluiten verstoppertje te spelen tussen de oude pyramides.
«
»
06:40 Heidi
Dete en Sebastiaan arriveren in DŲrfli voor de opening van de Duivelsbrug. De sfeer tussen Dete en Opa Alp is erg gespannen. Heidi en Clara nodigen iedereen uit voor een picknick.
«
»
07:05 Nils Holgersson
Nils en Gorgo ontdekken een voorraad voedsel en vragen zich af of ze dat wel of niet moeten innemen. Akka vindt dat keuzes moeten worden gemaakt op basis van gezond verstand en niet door toeval, omdat dit ertoe kan leiden dat ze risico's nemen.
«
»
07:15 Het dagboek van K3
Hanne, Klaasje en Marthe halen hun dagboek boven en blikken samen terug op al hun leukste avonturen.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:55 VLOGLAB Together #Stories
Chakir laat Zoe de leukste plekjes van Belgie zien omdat ze bijna moet vertrekken naar Nigeria.
«
»
08:20 Move On
Luca besluit Cilou toch nog een kans te geven, als vrienden. Justine en Kelly gaan in de bib op zoek naar een boek dat hen kan helpen met Selim. Lars heeft een blauw oog, maar probeert Steffi meteen gerust te stellen wanneer ze het niet vertrouwt.
«
»
08:40 Het Lichaam van Coppens
Mathias en Staf Coppens zoeken onder andere uit waarom we onze ogen sluiten bij het niezen, en testen de precisie van een robotfoto. Ook laten ze zich pijn doen, zonder medicinale verdoving.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Izzi vraagt Annette ten huwelijk. Vervolgens nodigt ze haar ouders, die in Spanje wonen, uit om hen het goede nieuws te vertellen. Nonkel Jef helpt haar met het opruimen van het ouderlijke huis. En de commissaris ontdekt een paar hennepplantjes.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Boden staat voor een moeilijke beslissing: verlaat hij Firehouse 51 of laat hij Kidd overplaatsen? Severide en Kidd lichten iedereen in over hun verloving en Severide vraagt Casey om zijn getuige te zijn.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:55 Sing Again
In deze spannende finale is het aan de negen finalisten om het publiek ťn de jury te overtuigen van hun zangtalent. In groepen van drie brengen de kandidaten een nummer van een internationale ster voor wie het ooit begon in een talentenjacht.
«
»
16:00 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:00 Helden van hier: In de lucht
De hulpverleners rukken uit voor een door een motor aangereden jongen en een chauffeur die met zijn auto in de berm is gereden. Ze reanimeren ook een man die een hartinfarct kreeg.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Eveline is gek van picanha, een Zuid-Amerikaans gerecht met zeer pikante chimichurri. Piet toont haar hoe je dit groot stuk vlees op de barbecue klaarmaakt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
De boeren genieten ťťn voor ťťn van hun romantische trip. De liefde hangt bij sommige duo's duidelijk in de lucht. Elk op hun eigen manier leren ze elkaar beter kennen.
«
»
21:20 Ze Zeggen Dat
Er wordt vaak gezegd dat blootstellingstherapie vrij goed werkt voor mensen die met fobieŽn kampen. In deze aflevering test Andy dit, die heel veel last heeft van claustrofobie.
«
»
22:30 Helden van Hier: De MUG
Sporten is gezond, totdat je een stevige val maakt bij het boulderen. Myron en Peter haasten zich naar de klimzaal voor een vrouw met een lelijke enkelfractuur.
«
»
23:45 Axel Gaat Binnen
Jaarlijks reizen meer dan 52 miljoen mensen naar Istanbul voor medisch toerisme. Ook veel Vlamingen trekken jaarlijks naar daar voor cosmetische ingrepen. Axel reist mee met een groep Vlamingen.
«
»
01:00 Dr. Ken
Als Clark een klacht indient tegen Ken, moet Ken een trainingsseminar bijwonen. Deze gaat over bedmanieren bij patiŽnten. Allison is hierdoor alleen als ze met zijn ouders moet gaan eten.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers