TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 Slisse & Cesar
Slisse gelooft niet in waarzegsters, magiërs, pendelaars en tovenaars, maar dat verandert.
«
»
16:40 SOS Piet
Tom experimenteert al geruime tijd met het maken van pizza's. Het bereiden van gewone pizza's is intussen kinderspel geworden, maar bij een calzone loopt het steevast fout. Het deeg wil maar niet rijzen.
«
»
17:15 SOS Piet
Valerie lijdt aan een gluten- en tarweallergie, maar wil toch kunnen genieten van een lekker sneetje brood. Piet staat voor een moeilijke opdracht, want gluten zijn de basis voor een goed vers brood.
«
»
17:50 SOS Piet
Tot Evelynes frustratie ziet haar kabeljauwfilet met mosterdsaus er niet uit, en ook met de smaak van het gerecht kan ze haar gasten niet verrassen in positieve zin. Piet toont wat ze moet veranderen om het gerecht lekker op tafel te toveren.
«
»
18:20 SOS Piet
Koen zweert bij dagverse eieren maar komt keer op keer tot de constatering dat hij zijn gekookte eieren niet mooi egaal kan pellen. Piet moet toegeven dat deze klus bijna een mission impossible is, maar komt Koen te hulp.
«
»
18:55 SOS Piet
Carine wil al een hele tijd lekkere chocomousse maken voor haar collega's, maar is haar belofte nog niet kunnen nakomen omdat haar chocomousse steevast mislukt. Hij is niet stijf genoeg, is bitter en er zitten stukjes in.
«
»
19:30 Danni Lowinski
Roman ontdekt een oude videocamera in de kast en wil nog eens een familiefilm maken, zoals vroeger. Maar Danni is niet echt enthousiast. Een jonge vrouw beweert dat haar werkgever haar geslagen heeft en wil een rechtszaak aanspannen.
«
»
20:20 Danni Lowinski
Danni ontvangt een brief met slecht nieuws. Romans uitkering wordt verlaagd. Danni besluit een zaak aan te spannen tegen een louche vastgoedmakelaar, wanneer hij een moeder en dochter uit hun huis wil zetten.
«
»
21:10 Diamant
In een illegale diamantmijn, diep in het Zaïrese oerwoud, wordt een reusachtige ruwe diamant gevonden. Kalondo wordt door het plaatselijke stamhoofd aangewezen om de steen het land uit te smokkelen en deze in Antwerpen te verkopen.
«
»
22:00 Diamant
De politie tast volledig in het duister over het motief voor de dubbele moord in het Antwerpse hotel. Het feit dat een van de neergeschoten mannen in het bezit was van een diplomatiek paspoort zorgt voor nervositeit.
«
»
22:45 Slisse & Cesar
Slisse kan een antieke bakfiets op de kop tikken en wil die in de woonkamer etaleren. Maar achter zijn rug heeft Melanie een piano gekocht. De postbode wil deelnemen aan het kampioenschap wielrennen voor postbodes.
«
»
23:15 All Saints
Jared denkt na over zijn relatie met Samantha nadat haar moeder is opgenomen. Ondertussen maken Bron en Ben ruzie nadat ze een aan heroïneverslaafde moeder helpen en Bron het protocol niet volgt.
«
»
00:10 All Saints
Mitch moet zijn angsten onder ogen zien wanneer een kankerpatiënt een behandeling weigert. Jared geeft Connor de schuld wanneer Samantha's moeder ten val komt en Steph wordt enthousiast over een mogelijke promotie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers