TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er wordt een bijenmozaïek en het ontleedraadsel van een ballenbad ontdekt. Boekenmeisje maakt een kleerkast met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba tovert een wit konijn uit zijn hoed en als hij verf in de hoed giet, verandert het van kleur.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje bevindt zich in het web van een ballerinaspin. De spin leert hem hoe hij een split moet doen en ze dansen samen een duet. Wanneer de vriendin van de spin arriveert, speelt Stoppeltje ook samen met haar.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Wanneer Kaatje hen niet kan overtuigen om toch hun tanden te poetsen, vraagt ze hulp aan Kameraatje Jeanne Delvaulx. Zij heeft eent trucje om tanden poetsen leuk te maken.
«
»
06:25 Rintje
Rintje gaat een nachtje logeren bij oma. Als een echte ontdekkingsreiziger gaat hij op zoek naar spannende nieuwe dingen. Maar tot zijn teleurstelling vindt hij niets. Daar weet oma wel wat op.
«
»
06:30 Dinostad
Mama ontdekt dat er een hapje ontbreekt in een lekkernij die ze in de koelkast bewaarde. Ze vermoedt dat het een vampier-komkommer is geweest. Er is niemand beter in het redden van het gezin dan Ricky, maar hij zal zichzelf moeten beschermen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu besluit smen met chef Fred een bezorgdienst op te zetten.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Een meisje past niet in haar rolschaatsen, maar het zijn haar lievelings, Dropje maakt ze groter.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Gaspard zit in de zandbak in het park en heeft een geweldige zandtaart gemaakt. Hij is er zelfs zo trots op dat hij Lou en Simon gaat halen om hem aan hen te laten zien, maar als hij terugkeert naar de zandbak, ziet hij dat zijn taart is vernield.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de jaarlijkse tuin-ontwerpwedstrijd en Zip heeft gewonnen. Hij krijgt een prijs uitgereikt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een verdrietig jongetje loopt de winkel in. Zijn teddybeer is stuk. Sameer moet echter eerst een verfklus afmaken. Maar dat vinden Saïd en Anna niet ok. De beer heeft pijn en moet nu beter gemaakt worden. Dan moeten Saïd en Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson krijgt telefoon van Van Leemhuyzen, hij vraagt of Samson naar de tijgers wil komen kijken.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van de Titanic nadat ze met geluk een kaartje hebben gewonnen. Helaas worden de twee vrienden van elkaar gescheiden. Piu Piu zit in de eerste klasse en Molang in de tweede klasse.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush biedt aan om op de Champoupons te passen zodat zij een dutje kan doen.
«
»
07:50 Lou
Het schooljaar loopt ten einde en Lou heeft nog niet de moed gehad om met Tristan te praten. Emma voelt hetzelfde voor haar buurman Richard. Dus sluiten dochter en moeder een pact: ze willen allebei nog die avond hun liefde gaan opbiechten.
«
»
08:00 Kids on the block
Het is kermis op het plein en Rayan probeert een teddybeer te winnen voor Leyla. Tank probeert zijn kracht te meten, maar dat loopt verkeerd af. De Boefjes zien een gat in de markt.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen én ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
10:10 Sturmtroopers: compilatie
Een compilatie van de afleveringen van de voorbije week, waarin de Ketnetters antwoord geven op de volgende vragen: Hoe maak ik vuurwerk zonder vuur? En: Hoe speel ik videogames in het echt?
«
»
10:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy heeft een afspraakje met Olivia en vertrouwt Jack de eer toe om op Piya te passen. De kakkerlakken, die zichzelf al als koningen van het huis zien, doen er alles aan om van de oppas af te komen.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Nidal ontmoet het gezin Verbiest en net vandaag is de peter ook op bezoek. Terwijl Thomas en Nidal meekijken vanuit de bus, mag Nidal zwemmen, karaoke zingen en pizza's eten. Hopelijk vergeet hij niet om ook de faker te ontmaskeren.
«
»
11:30 Galactic Agency
De rotzooi die Zed heeft achtergelaten wordt ondraaglijk. Om hem tot inzicht te brengen, besluiten de anderen ook hun spullen niet meer op te bergen. Als ze op een missie worden geroepen, is het gereedschap dat ze nodig hebben verloren in hun rommel.
«
»
11:40 Galactic Agency
Toaster voelt nutteloos tijdens reparatie missies. Ze besluit zichzelf te downloaden in een tweevoetige robot die Apple moet repareren. Met dit nieuwe lichaam volgt ze haar vrienden overal, maar haar gebrek aan controle zorgt voor problemen.
«
»
11:55 Helden
De Helden gebruiken een slingertouw.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een luie zomerdag in de Matongéwijk in Brussel. Een meisje probeert de tijd te doden terwijl ze in het kapsalon van haar tante de ene klant na de andere ziet passeren. Ze kijkt naar de voorbijgangers met de radiozender op de achtergrond.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten in een ruïne, een waar doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
«
»
12:50 Helden
De Helden reizen naar de middeleeuwen.
«
»
13:05 Onze natuur
De stad, de verharde wereld, lijkt een overwinning van de mens op de natuur, maar in elke hoek, in elke barst bruist het van leven. De halsbandparkiet, nijlganzen en vossen hebben hun dieet aangepast.
«
»
13:30 Kapsalon Romy
Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy, omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken.Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet.
«
»
15:00 Mega Mindy
Als een van de beruchte Kriminalsky-broers wordt gearresteerd, is dat gevaarlijk voor Migrain en het politiekorps. En Mega Mindy kan pas komen helpen wanneer de generator van opa Fonkel weer gemaakt is...
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine bakt koekjes. Samson en Marie vinden ze slecht, maar dat durven ze niet te zeggen om Florentine niet te schofferen. Florentine blijft er bakken.
«
»
15:30 Molang
Piu Piu droomt dat hij vliegt. En wat als zijn droom werkelijkheid zou worden? Molang en Piu Piu zullen er alles aan doen om deze droom waar te maken en zo de pioniers van de luchtvaart te worden.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Puff wil indruk maken op Sushi-Mushi en laat zien hoe hij zijn mist gebruikt om voedsel te stomen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Met zijn nieuwste uitvinding droomt Fizz ervan de superheld van de stad te worden. Mr. Magoo gaat sporten en krijgt per ongeluk Fizz' scannerarmband te pakken.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Als er een vlooienepidemie uitbreekt in de stad, maakt Fizz er gebruik van om een fluit uit te vinden die de parasieten afweert. Als Wezel naar het park wordt gestuurd, verschijnt Mr Magoo en verwart zijn buurman met een zeeleeuw.
«
»
16:00 Imago
In een herberg in Sarawi ontmoeten de helden Solim en zijn ouders, die te druk bezig zijn met hun krimpende oase om op te merken dat hun zoon op het punt staat een imago op de wereld te zetten.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
16:30 Rox
Meerdere kinderen raken betrokken bij een ernstig ongeluk in een kartingclub. Omdat het niet de eerste keer is, schakelt de kolonel Team Rox in. Hij gelooft niet in toeval en laat hen onderzoeken of de kartingclub de veiligheidsregels wel naleeft.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
17:10 Nachtwacht
Helena koopt een oud bordspel over Schemermeer. Wanneer ze het samen met Keelin, Vlad, Sacha en Cooper wil spelen, raken ze opgesloten in de wereld van het spel. Het is nu aan Wilko om het spel slim te spelen en zijn vrienden te bevrijden.
«
»
17:35 Karrewiet
Het jeugdjournaal van Ketnet en VRT NWS wil met 'Karrewiet: effe Jelle belle(n)' kinderen kennis laten maken met verkiezingen. Wat zijn verkiezingen eigenlijk? Wat is een democratie? Hoe zit ons land in elkaar en hoe wordt er campagne gevoerd?
«
»
18:00 Ket & Doc
Drie skaters dwalen door de stad, op zoek naar een plek om te skaten. Overal krijgen ze het deksel op de neus. Uiteindelijk gaan ze zelf op het stadhuis hun rechten opeisen. Daar is veel lef voor nodig.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Video King heeft een pak leuke spullen ontvangen van het Chinese technologiemerk Shimshung. Als deze spullen aan bod komen in de filmpjes van Video King, dan mogen ze alles houden.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:20 Flikken Maastricht
Eva krijgt een telefoontje vanuit een verhuiswagen doorgeschakeld. Het komt van een jong meisje dat zich verstopt heeft in een kast toen ze zag dat haar moeder ruzie had met de malafide verhuizers en van de trap werd gegooid.
«
»
22:05 Niks te zien
De slechtziende Karl Meesters trekt met zangeres Pommelien Thijs naar Chefchaouen in Marokko, niet met hun ogen maar met hun oren op scherp.
«
»
22:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers