TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Team Spirit II
De toekomst van het vriendenclubje Eendracht Vooruit is in gevaar. Kapitein Eric is immers de enige die er in slaagt om de voetbalploeg in zijn leven te blijven inpassen.
«
»
15:55 Road Wars
Roger en Giles van de Road Crime Unit zitten een snelheidsduivel op de hielen die niet wil remmen.
«
»
16:50 MythBusters
Jon en Brian testen boobytraps uit films zoals bijvoorbeeld 'James Bond 007: Skyfall' en verbergen geweerpatronen onder de vloer. Ze onderzoeken of de gebruikte boobytraps nep zijn of dat ze in werkelijkheid ook zouden werken.
«
»
17:50 Most Daring
Een man zit vast op de rand van de Niagara Falls. Brandweerlieden werken aan het bevrijden van een man die verpletterd is. Een man wordt aangevallen door een leeuw.
«
»
18:40 Most Daring
Een brandweerman redt een man uit een brandend gebouw. Een piloot trekt wandelaars van een afbrokkelende helling. Een jongen wordt meegesleurd tijdens een overstroming.
«
»
19:35 Most Daring
Een misgelopen basejump laat een sensatiezoeker vastzitten op een klif. Brandweermannen haasten zich een brandend huis binnen om een gezin te redden. Een verpleger probeert een tiener te redden die verpletterd wordt onder een schoolbus.
«
»
20:30 Good Morning, Vietnam
Saigon, 1965. Adrian Cronauer wordt als deejay tijdens de oorlog naar Viëtnam gestuurd om ter plekke wat humor toe te voegen aan de militaire radio. Zijn aanpak is totaal anders dan die van zijn voorgangers.
«
»
22:45 Most Daring
Een sensatiezoeker valt van zijn sneeuwscooter in British Columbia, Canada. Een man verliest de controle over zijn superbike. Twee leeuwen vallen hun verzorger aan.
«
»
23:35 Most Daring
In Jacksonville, Florida, verandert een achtervolging van een dronken chauffeur in een reddingsactie op leven en dood wanneer de jongeman in kwestie verongelukt en vastzit in zijn brandend voertuig.
«
»
00:20 All New Traffic Cops
In het graafschap Derbyshire, waar zich drie van de gevaarlijkste wegen van het Verenigd Koninkrijk bevinden, kwamen vorig jaar 42 mensen om het leven als gevolg van een verkeersongeval.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers