TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 InstaPsycho
Een selfie heeft fatale gevolgen. Een vrouw moet haar tienerdochter beschermen van een vriend die geobsedeerd is door social media.
«
»
10:00 Kidnapped to the Island
Blake droomt ervan om zangeres te worden. Ze plaatst een demo van zichzelf op het internet, wat de aandacht trekt van een impresario. Deze brengt Blake in contact met een bekende popzanger. Een paar dagen later is ze spoorloos verdwenen.
«
»
11:30 Britain's Deadliest Kids
De zestienjarige Joshua Davies is veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf voor de moord op zijn vriendin, Rebecca Aylward. Een kijkje naar wat hem ertoe gebracht heeft om deze moord te plegen.
«
»
12:20 Britain's Deadliest Kids
In 2013 is Sean McHugh naar een wasserette gegaan in Anfield, Liverpool om zijn was te doen. Hij wordt neergestoken door een tienerbende. Een kijkje naar waarom ze een onschuldige man hebben vermoord.
«
»
13:10 Cold Case Files
Begin 1984 is de driejarige Vanessa Bennett de enige die de brute moord op haar familie heeft overleefd. De politie denkt in eerste instantie aan een seriemoordenaar, maar na tientallen jaren blijkt uit DNA dat er maar ťťn man de moordenaar kan zijn.
«
»
13:55 Cold Case Files
Op paaszondag 1992 wordt het lichaam van de vermiste vrouw Lisa Ziegert gevonden in een veld. Het onderzoek levert honderden aanwijzingen op, maar geen verdachte. Na meer dan twee decennia leidt DNA-fenotypering naar antwoorden.
«
»
14:45 Cold Case Files
Na de laatste schooldag in 1984 wordt de 15-jarige Reesa Trexler vermoord teruggevonden in het huis van haar grootouders. Decennialang voedt een vastgelopen onderzoek de geruchtenmolen, die een beschuldigende vinger naar Reesa's 13-jarige zus wijst.
«
»
15:35 Cold Case Files
In augustus 1972 wordt het lichaam van Jody Loomis gevonden in het bos. Het DNA van de moordenaar wordt pas 34 jaar later teruggevonden op Jody's oude kleding, maar er is pas in 2018 een match, als genetische genealogie een verdachte aanwijst.
«
»
16:20 Killer at the Crime Scene
De politie vindt de lichamen van twee vrouwen, waarschijnlijk vermoord door dezelfde moordenaar.
«
»
17:05 Killer at the Crime Scene
In 2013 wordt een levenloos lichaam in een greppel gevonden. Het daaropvolgende onderzoek naar de moordenaar krijgt een nieuwe dimensie wanneer er nog twee pogingen tot moord worden gemeld.
«
»
17:55 Killer at the Crime Scene
Nadat een kwetsbare man dood in zijn slaapkamer wordt aangetroffen, verklaren de autoriteiten het een plaats delict. Ze beginnen een grondig onderzoek maar komen al snel in de problemen.
«
»
18:45 Killer at the Crime Scene
Een automobilist ontdekt een koffer die een vreemde geur verspreidt en belt de politie. Maar het lijk blijkt moeilijk te identificeren totdat de autoriteiten een doorbraak weten te forceren.
«
»
19:35 Killer at the Crime Scene
Een zeventienjarige jongen wordt dood aangetroffen in de familiekeuken. De eerste aanwijzingen lijken op een slordige poging tot opruimen, waarbij de moordenaar heeft geprobeerd de dood als zelfmoord te ensceneren.
«
»
20:30 Mystery 101: An Education in Murder
Amy, een jonge schrijfster, doet onderzoek naar een oude moordzaak en hoopt dat de politie de zaak heropent. De veroordeelde, een collega van Amy, is destijds gearresteerd door de voorganger van Travis. Maar dan wordt de schrijfster vermoord.
«
»
22:00 Ruby Herring Mysteries: Silent Witness
Verslaggever Ruby Herring gaat naar een bergresort voor de bruiloft van haar zus. Alles loopt echter anders wanneer Ruby haar moeders oudste vriend, Sugar Tucker, verdronken vindt in een beekje.
«
»
23:30 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Parijs en Milaan, twee mondaine steden die bekend zijn van de mode, hebben een zeer verschillende keerzijde.
«
»
00:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees gaat op jacht naar makers van de bitcoin-advertenties op social media, waar de beeltenis van een dozijn bekende Nederlanders voor wordt misbruikt.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers