TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:50 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
17:15 Michael Palin: Into Iraq
Michael Palin trekt voor het eerst door Irak. Hij gaat aan boord van de trein in Oost-Turkije, tussen de spectaculair besneeuwde bergen. Hij volgt de rivier Tigris tot aan de Perzische Golf. De grens oversteken blijkt moeilijk.
«
»
18:00 Bernard Haitink: The Enigmatic Maestro
Ik hoop dat ik hier kan sterven en niet terug hoef naar mijn eigen land. De wereldberoemde Nederlandse dirigent Bernard Haitink verwoordt zijn liefde voor Engeland in duidelijke bewoordingen. Die liefde is wederzijds.
«
»
19:30 Vranckx
Sinds de laatste uitbarsting op het schiereiland 800 jaar geleden, is de aarde weer ontwaakt in Grindavik. Het dorpje in IJsland werd een tijdje geleden opgeschrikt door een plotse reeks aardbevingen, die vulkaanuitbarstingen in de regio voorspelden.
«
»
20:00 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben reist naar een uniek eilandje in de Schotse Hebriden en verblijft er bij voormalig maatschappelijk werker Philip. Hij ontdekt hoe Philip beheerder is geworden van het eiland en hoe hij een nieuwe levenswijze heeft omarmd in de gemeenschap.
«
»
20:45 Voices of Liberation
Een brief van Stalin, een dagboeknotitie van een Britse soldaat en een bericht van een Amerikaanse soldaat aan zijn moeder illustreren de voorbereidingen op D-day.
«
»
21:45 The Handmaid's Tale
De gewonde June en de voortvluchtige dienstmaagden vinden onderdak bij een boerderij. In Gilead probeert de gevangengenomen Lawrence te ontsnappen aan de doodstraf. Tante Lydia heeft het moeilijk met het verlies van 86 kinderen door 'Angels Flight'.
«
»
22:40 The Handmaid's Tale
June wil wraak plegen op de lokale Jezebels voordat zij en de andere dienstmaagden de boerderij inruilen voor een nieuw safehouse. In Toronto kampt Moira met de gevolgen van June's keuzes. Serena en Fred worden door een mirakel samengebracht.
«
»
23:30 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:30 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers