TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Mr Inbetween
Ray's vrienden werken om zijn aanklacht te laten vallen. Brittany doorziet Ray's leugens.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 How I Met Your Mother
Ted en Jeanette gaan uit elkaar en Barney helpt hem iemand te versieren met het beruchte trucjesboek dat hij volgens Robin had verbrand. Lily hoopt indruk te maken bij een galerie-opening, maar Marshall trekt onbedoeld de aandacht.
«
»
12:30 How I Met Your Mother
Robin en Barney praten over waar ze binnenkort als getrouwd stel gaan wonen. Marshall kan het moeilijk hebben dat Lily door haar veeleisende baan bij de Captain nooit meer thuis is.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Lucy en Edmond keren terug naar Narnia om daar Prince Caspian bij te staan tegen zijn oom Miraz. Miraz regeert het land met harde hand. Samen met Lucy en Edmund gaat Caspian op zoek naar Arslan om Narnia te redden uit de klauwen van Miraz.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Penny en Sheldon nemen deel aan een experiment waarbij de deelnemers verliefd op elkaar worden. Ondertussen hebben Howard en Bernadette problemen met het vliegveld als de urn met het as van Howards moeder kwijt is.
«
»
18:20 The Big Bang Theory
Sheldon vraagt de jongens hem uit te dagen, in de hoop een wetenschappelijke doorbraak te forceren. Intussen bedekt Howard een spel dat Raj in verlegenheid brengt.
«
»
18:45 The Big Bang Theory
Een blad publiceert een paper geschreven door Sheldon en Leonard, gek genoeg staat Leonards naam er niet onder vermeld. Tegelijkertijd dreigt een stroomstoring roet in het eten te gooien in huize Holowitz.
«
»
19:10 The Big Bang Theory
Howard krijgt schokkend nieuws als iedereen zich klaar maakt voor de heropening van Stuarts stripboekenwinkel. Ondertussen probeert Penny Sheldon advies te geven over hoe hij dingen los moet laten.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Amy en Sheldon besluiten samen een schildpad te kopen als huisdier. Ondertussen snuffelt Raj in het huis van Emily, terwijl ze niet thuis is.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard en Sheldon worden uitgenodigd om te spreken op de universiteit van Berkeley maken ze een omweg om een van hun idolen te ontmoeten. Ondertussen maken Howard en Bernadette ruzie om de inboedel van Howards moeder.
«
»
20:30 Resident Evil: Retribution
Het dodelijke T-virus van de Umbrella Corporation blijft de wereld teisteren. Het virus transformeert de wereldbevolking in vleesetende zombies. Alice is de laatste hoop voor het menselijke ras.
«
»
22:15 Zorro
Diego de la Vega keert terug naar CaliforniŽ om de moord op zijn vader te wreken. Eenmaal aangewezen als Zorro, begint zijn vete met Nah-Lin. Gaandeweg leert hij het algemeen belang boven het zijne te stellen, ten koste van zijn liefde voor Lolita.
«
»
23:25 Zorro
Diego en Lolita worden gegijzeld tijdens een overval bij het pandjeshuis, wat eigenlijk een list is om Zorro's aandacht te trekken. Nadat Lolita gewond raakt bij de overval, begint Diego te twijfelen of hij het wel aankan het masker te dragen.
«
»
00:20 Anoniem
Er wordt een lijk aangetroffen aan een brug, waarna Stef en Chris Cabo nachtelijk overleg voeren. Als de vader van Saar zijn geld komt halen, schiet dat bij Jurre in het verkeerde keelgat.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers