TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Hudson & Rex
Charlie, Rex en Sarah reizen naar een geïsoleerde eilandgemeenschap die verwikkeld is in een conflict. Donovan probeert te voorkomen dat een Britse politieagent het onderzoek laat ontsporen.
«
»
03:05 Flip This House
Armando helpt een vrouw in de problemen door het huis van haar onlangs overleden ouders te kopen.
«
»
03:50 Flip This House
Jeremy koopt een huis in New Haven. Bij de aankoop krijgt hij echter een huurder die niet van plan is te verhuizen. Daarnaast heeft het huis brandschade en lekkende leidingen.
«
»
04:40 Flip This House
Veronica en de nieuwe projectmanager Brent willen veel aandacht besteden aan het ontwerp van een nieuwe woning, terwijl Randy en Armando de klus snel willen klaren en op het budget willen besparen.
«
»
05:25 Shipping Wars
Jenns zending dure gongs mist bijna de koper. Jarrett neemt een bijbaantje op de Las Vegas Strip.
«
»
05:45 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:49 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Op de verjaardag van de eerste 'American Pickers'-show blikken Mike en Frank terug.
«
»
06:55 American Pickers
In Ohio stuiten de mannen op een gigantische collectie. Er is een boerderij vol spullen, een goed gevulde schuur en een zeldzame Rolls Royce rat rod.
«
»
07:50 American Pickers
Oude mummies, auto's uit het ruimtetijdperk en rommel die een eerbetoon is aan voormalige geliefden: deze verzamelaars hebben de gekste collecties die Mike en Frank ooit hebben meegemaakt.
«
»
08:45 Shipping Wars
Verhuisteams, gespecialiseerd in het vervoeren van zware ladingen, bieden op de kans om niet-verzendbare items te vervoeren, van te grote ladingen tot omvangrijke pakketten en bizarre items.
«
»
09:05 Shark Tank
Een ondernemersfamilie uit South Carolina en Alabama presenteert een product dat een unieke obsessie bevredigt. Een man en een vrouw uit New Jersey introduceren hun abonnementsdienst die etenstijd voor kinderen stressvrij maakt voor de ouders.
«
»
10:05 Shark Tank
Een echtpaar uit Connecticut presenteert hun eenvoudige en briljante dakhulp. Ondernemers uit Illinois presenteren hun fitnessworkout die een zachter, minder belastend alternatief voor de loopband biedt.
«
»
11:00 Shark Tank
Broers uit Utah introduceren hun leuke en avontuurlijke schattenjacht spelervaring voor steden in het hele land. Ondernemers uit Wisconsin en New York City presenteren hun lijn van betaalbare en ethische streetwear.
«
»
11:50 Shark Tank
Een ondernemer presenteert een platte make-uptas. Ondernemers komen met een scheerclub voor vrouwen. Een moeder toont haar comfortabele en stijlvolle jurken voor moeders met jonge kinderen.
«
»
12:50 Storage Wars
Een wraakzuchtige Dave Hester keert tot ieders verbazing terug op de veiling in Huntington Beach, Californië. Darrell probeert Brandon in het zadel te helpen. Ivy voelt zich door een blessure genoodzaakt om zijn strategie aan te passen.
«
»
13:15 Storage Wars
Jarrod en Brandi zijn vastbesloten om zich tijdens het bieden niet door Dave te laten afleiden, die terugkeert met meer bombarie dan normaal. Ivy vindt een schat die hem veel plezier op zee kan opleveren. Darrell probeert tot Dave door te dringen.
«
»
13:45 Storage Wars
Darrell en Brandon jagen opnieuw op verborgen schatten op de veiling in West Covina, Californië. Ivy heeft koopwaar van een lager niveau nodig. Dave doet ondertussen een eersteklas vondst, terwijl Brandi een bowlingblessure oploopt door haar aankoop.
«
»
14:10 Storage Wars
De kopers proberen Dave Hester te verslaan op zijn thuisbasis in Costa Mesa, Californië. Veilingmeester Dan Dotson keert terug, en Darrell en Brandon brengen de veiling tot nieuwe hoogten. Jarrod en Brandi doen een bijzondere ontdekking.
«
»
14:40 Storage Wars
De kopers reizen naar El Monte in Californië, waar ze te maken krijgen met lokale concurrentie. Ondertussen slaan Darrell en Brandon antiek aan de haak, en krijgen Jarrod en Brandi een goede opslagruimte in handen. Ivy treft een potentiële schat.
«
»
15:10 Below Deck Down Under
Kapitein Jason blijft het gebrek aan initiatief van Culver opmerken.
«
»
16:05 Below Deck Down Under
De Thalassa-bemanning houdt een geloftenceremonie voor de gasten.
«
»
17:00 Below Deck Down Under
Een nieuw charterseizoen gaat van start in Cairns, Australië's toegangspoort tot het Groot Barrièrerif. De binnen- en buitenafdelingen beginnen af te bouwen terwijl de bemanning alles in het werk stelt om de feestvierende gasten tevreden te stellen.
«
»
18:00 Below Deck Down Under
Er hangt een gespannen sfeer tussen de chartergasten. Een bemanningslid gaat te veel naar de Cancan en een verrassingskus dreigt het feest te verpesten.
«
»
19:05 Below Deck Down Under
De CEO is terug voor nog een rondje plezier, de gasten hebben een ijskoud verzoek en wanneer een bemanningslid zijn taken over het hoofd ziet, krijgt een van de gasten een speciale verrassing.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Pride rekruteert een onofficieel team om zijn naam te zuiveren, maar nog belangrijker, om NOLA te redden, terwijl hij de beslissing van de jury afwacht over de aanklacht van machtsmisbruik.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Het team van Pride ontdekt een duistere samenzwering gedurende de viering van driehonderd jaar vlootweek in New Orleans.
«
»
21:50 Nancy Drew
De missie van Nancy en de Drew Crew om Horseshoe Bay te verlossen van het verleden bereikt een hoogtepunt als Nancy een schokkende ontdekking doet die haar relatie met Ace op het spel zet.
«
»
22:45 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
23:40 Hudson & Rex
Rex krijgt de hoofdrol in een commercial. Maar op de opnamedag komt er een nare verrassing. Een medewerker van het reclamebureau werd vermoord. Charlie probeert samen met Rex de moordzaak op te lossen.
«
»
00:35 Hudson & Rex
Nadat de eigenaar van een bouwbedrijf dood wordt gevonden, volgen Charlie en Rex de moordenaar naar een ondergronds casino. Major Crimes gaat undercover om de zaak op te lossen.
«
»
01:30 Hudson & Rex
Terwijl St. John's Mardi Gras viert, onderzoeken Charlie en Rex een gerichte moordpartij.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers