TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:37 After the Hunt
De voortvluchtigen en het opsporingsteam kijken terug op hun avontuur. Wat waren hun hoogte- en dieptepunten? Ze geven uitleg over de keuzes die ze hebben gemaakt of hadden moeten maken.
«
»
02:24 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:44 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Timmy houdt meer van alle blauwe dingen dan van wat dan ook. Hij drinkt uit een blauwe mok, zit op een blauw kussen en houdt alleen van blauw speelgoed. Maar een foto met alleen blauwe kleur is saai. Vanaf nu wil hij weer van alle kleuren houden.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Olly, het kleine witte busje
Stan verstuikt zijn enkel en Olly maakt een luxe rolstoel voor hem zodat hij toch nog naar het park kan. Bazza en Mick bemoeien zich ermee en nu weet Stan niet meer hoe hij de stoel moet stoppen.
«
»
05:45 Ziggy en de Zootram
Op weg naar huis ontdekken Ziggy en zijn vrienden een oude tram, achtergelaten in de jungle. Ze slepen de tram naar de krater en Ziggy gaat aan het werk.
«
»
05:57 Babar en de belevenissen van Badou
Munroe wil later graag Wachter worden. Badou zegt dat als hij iets moedigs doet, hij misschien nķ al bij de Wachters mag. Munroe besluit de Barricade Bandiet te gaan vangen in zijn eentje.
«
»
06:08 Vos en Haas
Een storm is op komst. Bernard en Lola bereiden hun huis voor om het onder ogen te zien. Bernard nodigt Boubou uit om bij hen te schuilen, maar Boubou heeft het te druk met het zoeken naar zijn vlieger die het bos in is gevlogen.
«
»
06:18 Charlie en Lola
Het gaat sneeuwen en Lola is dolblij. 's Nachts kan ze bijna niet slapen van de spanning. Wanneer ze de volgende ochtend wakker wordt, merkt ze dat alles wit is geworden. Met Charlie, Lotta, Marvin en Fritzi beleeft ze een prachtige dag in het park.
«
»
06:30 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden zitten in de klas. Vandaag gaan mevrouw Gazelle en de kinderen tekeningen maken van hun families. Mevrouw Gazelle vertelt over haar twee zussen. Met z'n drieŽn maken ze graag muziek.
«
»
06:35 Peppa Pig
Peppa en George logeren bij opa en oma Big. Opa bouwt in de tuin een vogelkijkhut. Peppa en George helpen opa Big met het bouwen en verstoppen zich dan voor oma Big, die ze laten schrikken.
«
»
06:40 Splat & Seymour
Splat, en Seymour die een kampioen in speurtochten is, wordt ingedeeld met Roef voor zijn eerste speurtocht. De twee katten vinden het moeilijk om samen te werken en gaan hun eigen weg.
«
»
06:51 Lucas de spin
Lucas raakt bevriend met een knalpaarse speelgoedspin. Terwijl hij met hem speelt geeft hij hem een rondleiding door het huis. Findley ziet het allemaal gebeuren aan en wordt stikjaloers.
«
»
06:58 Prinses Spiegelbelle
Ellen en Anthony gaan met papa naar kasteel Varendaal waar mevrouw Foster-Smid een rondleiding geeft. Zij krijgt de hik en papa neem het over, totdat Spiegelbelle op de proppen komt met een geheel eigen verhaal over de geschiedenis van het kasteel.
«
»
07:21 Waffel de wonderhond
Evie, Doug, Jess en opa nemen Waffel mee naar zijn allereerste puppycursus. Ondertussen zoekt Simon naar zijn verdwenen sok. Waffel krijgt te horen dat hij niet mag praten tijdens de les.
«
»
07:32 Dropje
Dropje ziet dat Fieke in haar broek heeft geplast omdat ze het te druk heeft met 'verstoppertje'.
«
»
07:39 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:47 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:03 Zappelin Brigade
Robin de roodborst neemt je mee naar het Zappelin Brigade feest waar we de vogels helpen. We testen vogelkennis, duiken in een sprookje, knutselen en dansen. We sluiten het feest af met een optreden.
«
»
08:18 Kindertijd
In de serie Lief gebaartje: Salsabil helpt bij de voedselbank.
«
»
08:26 Studio Snugger
Met de onderwerpen: Vindersloon, Vlieger, Visstickvis, Enorme rugbyteams, Boekenpoetsen en Gezichtsyoga.
«
»
08:42 Zappsport Kantine
Gerda heeft een mysterieus nieuw bijbaantje. Nathan speelt met twee top-ijshockeyers tegen twintig jeugdspelers tegelijk. De jeugd van Sparta probeert de lat te raken in Latjetrap.
«
»
09:04 Okedoeibedankt
Een avontuurlijk coming of age drama over twee jonge, dove meisjes die samen op een onvergetelijke roadtrip gaan waarbij ze niet alleen elkaar, maar ook zichzelf beter leren kennen.
«
»
10:36 Wilde buren
In een studentenhuis in Tilburg hebben ze last van extra, ongewenste huisgenoten: muizen. Die zijn met geen mogelijkheid weg te krijgen en opruimen lijkt in een studentenhuis ook onmogelijk.
«
»
10:52 Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten.
«
»
11:14 Rachel en Elbert passen op
Rachel en Elbert zijn er klaar voor om op de boerderij te passen. Het is tijd om de boer op vakantie te sturen, maar ziet de boer het al zitten om Rachel en Elbert te laten oppassen?
«
»
11:40 Checkpoint
Stoer testprogramma waarin op een geheime locatie allerlei experimenten worden uitgevoerd. Met spectaculaire ontploffingen, grappige testen en natuurlijk de jongens tegen de meiden.
«
»
11:55 Zapp detective: de nachtwachtbende
Het wereldberoemde schilderij 'de Nachtwacht' wordt gestolen. De bende bestaat uit zes bekende jeugdsterren. De directrice van het museum en een politieteam gaan op zoek naar het grote meesterbrein achter deze spectaculaire roof.
«
»
13:47 Steven en Jamie Kazŗn - Road to Vegas
Na een mislukte poging zetten Steven en Jamie Kazŗn opnieuw alles op alles om hun Las Vegas droom te realiseren. Het goochelduo besluit geld te sparen om hun magische reis zelf te kunnen betalen.
«
»
14:09 De Eindmusical
Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
14:25 Theodosia
Als Theo en Safiya in een tombe terechtkomen, moeten ze alles op alles zetten om de staf van Osiris in handen te krijgen. Ondertussen heeft Will problemen met het onzichtbaarheidstouw.
«
»
14:50 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Weekoverzicht van het programma 'Bon Dia Brugklas!'.
«
»
15:41 Herrie in huis
De twaalfjarige Justine is ervan overtuigd dat ze gelukkiger zal zijn als haar ouders gaan scheiden. Probleem? Ze zijn het niet van plan. Een zelfopgerichte Jeugdrechtbank moet de oplossing bieden.
«
»
16:58 Tussen Kop en Staart
Wat zit er in de poep die Elbert heeft meegenomen? Is de kat van Rachel zwanger? Hoe loopt dat dier daar op het water? Wie is sneller tijdens de #mozeschallenge: Elbert of Mozes de labrador? Wat leert Rachel tijdens de bevalling van een schaap?
«
»
17:06 Freeks wilde wereld
Freek is in de zandduinen van NamibiŽ. Hij laat zien hoe woestijnkameleons zich met hun bijzondere poten hebben aangepast aan deze grote zandbak. Onder het zand vindt Freek een giftige dwergpofadder.
«
»
17:18 Topdoks
In het Topdoks Lab is een slang te gast. Wat doet zijn gif met ons bloed? Elbert neemt bij Rachel bloed af en mengt het met het slangengif. Bij de huisartsenpost worden twee sporters en een stepper doorgestuurd naar de rŲntgenafdeling.
«
»
17:39 De dikke data show
Wie wil er nou niet viral gaan? Quinty onderzoekt wat de gevolgen kunnen zijn van ongewild viral gaan. Kan je de video of foto bijvoorbeeld nog van het internet krijgen? En zo ja, hoe dan?
«
»
18:00 Teenage Boss
De eigenzinnige Sara zet alles op alles om zoveel mogelijk geld over te houden. Haar vader wil na twee weken de stekker eruit trekken, omdat het gezin uitgehongerd thuis zit. Gaat Numidia ingrijpen?
«
»
18:34 Welkom in de jaren 20 en 30
Prinses Juliana en prins Bernhard zijn hoofdgasten en vertellen Dorine alles over hun ontmoeting, hun verloving, over de crisisjaren en over hun veelbewogen huwelijk.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Hoofdzaken
Na Jasons ongeluk is zijn leven veranderd, maar hij vertelt ook welke twee dingen toch hetzelfde zijn gebleven. Turnster Sana wil Šltijd winnen en Dan vertelt wat er op zijn eerste schooldag gebeurde.
«
»
19:44 3 Op Reis
Dzifa sluit haar reis door AziŽ af in Cambodja. Een land met een roerige geschiedenis, waar tijdens het gruwelijke regime van de Rode Khmer in de jaren zeventig ongeveer twee miljoen mensen zijn vermoord.
«
»
20:18 Kiespijn, De Europese Verkiezingen
Team Links: Bas Heijne en Annefleur Schipper. Team Rechts: Mauk Bresser en Frits Huffnagel.
«
»
21:11 Draadstaal
In dit satirische sketchprogramma met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn er naast vele nieuwe personages en een verse lading bijzondere First Dates natuurlijk ook moderne klassiekers te zien.
«
»
21:46 Toren C
Absurdistische komische televisieserie. waarin MargŰt Ros en Maike Meijer in de huid kruipen van zo'n veertig verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel van acht verdiepingen.
«
»
22:10 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
22:11 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
22:22 Louis Theroux Interviews
Louis Theroux bezoekt met presentator Bear Grylis zijn privť-eiland. Louis wil weten wie er schuilgaat achter de stoere buitenkant en ze praten over zijn ervaringen met kostschool en zelfhulpgoeroes.
«
»
23:15 S10-dat het goed blijft gaan met mij
Een openhartig en kwetsbaar inkijkje in het leven van Stien den Hollander, artiestennaam S10. Regisseurs Linda Hakeboom en Rolf Hartogensis volgen twee jaar lang het leven van de jonge zangeres.
«
»
00:33 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:10 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:46 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers