TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Frank & Rogier checken in
Gabriela is kunstenares in Zuid-Limburg. Het liefst schildert ze de hele dag, maar ze runt ook een B&B met vijf kamers. De laatste tijd krijgt ze steeds vaker slechte reviews. Frank en Rogier zien direct waar het schoentje wringt en grijpen in.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Frank & Rogier checken in
Frank en Rogier zijn te gast bij B&B op de Sing Sang in Jonkersland. Anita en Freek runnen deze B&B aan huis, waar ze met hun vier honden wonen. De gasten klagen over hondenluchtjes en het saaie interieur. Frank en Rogier weten hier wel raad mee.
«
»
13:05 Spice Girls: how girl power changed the world
Officieel gingen de Spice Girls nooit uit elkaar, maar rond de eeuwwisseling kozen de dames wel voor een solocarrière en het stichten van een gezin. Door de jaren heen traden ze wel geregeld opnieuw in de spotlights.
«
»
14:05 Foodtruck gezocht
We volgen Andrea, een Belgische dame die haar droom achternagaat om Brusselse wafels te verkopen. Maar haar lichamelijke klachten worden erger.
«
»
15:00 De Erfgenaam
Ruben duikt in de geschiedenis van Wilhelm Max Hillebrand. Hij laat een erfenis na van ruim 19.000 euro. Ruben bezoekt samen met erfgenamenonderzoeker Klaas Zondervan verschillende archieven.
«
»
15:50 Familie Gillis: massa is kassa
Het hoogseizoen is losgebarsten, dus is het topdrukte op de parken. Peter en Nicol zijn richting het Gardameer vertrokken om van hun vakantie te genieten. Ruud, Mark en Inge zijn nu verantwoordelijk om alles draaiende te houden totdat Peter terug is.
«
»
16:45 Huis gesmaakt
Bart staat voor een rijwoning die 'vakantie' schreeuwt. Hij waant zich aan de Belgische kust. De vraag is echter of hier echt iemand van het zeetje woont en wie het uiteraard dan is.
«
»
17:50 Ik Vertrek
Maarten van Eerd is na 25 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt toe aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig houdt zijn vrouw Dominique Stol ook wel van avontuur en gaat met hem mee naar het land van de pizza's en de pasta's.
«
»
18:55 Help, Mijn Man Is Klusser
Annemarie en Nick wonen met hun twee jonge kinderen al jaren in een koude garage. In hun villa kunnen ze niet meer wonen en Nick heeft de verbouwing helemaal stopgezet. Annemarie is het zat en schakelt John en het klusteam in.
«
»
19:55 Robin Hood
In het Engeland van de dertiende eeuw gaan de vaardige boogschutter Robin Longstride en zijn mannen de confrontatie aan met de despotische sheriff van Nottingham. Zo proberen ze te voorkomen dat er een burgeroorlog uitbarst in hun vaderland.
«
»
22:25 Alles Mag Weg
Yannic en Jeroen mogen een discotheek in Antwerpen gaan kavelen. Koen en Raf hebben ondertussen een geweldige deal binnengehaald: ze mogen een grote horecazaak in Sint-Truiden veilen.
«
»
23:30 Helicopter ER
Onweer dreigt de redding te verstoren van een automobilist die een zwaar ongeluk heeft gehad bij Malton. En piloot Harry landt in het drukke Scarborough, zodat het team snel naar een jogger kan die is aangereden door een auto.
«
»
00:30 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
KC en Alex gaan in Worthing langs bij een bedrijf dat zwembaden bouwt om er een openstaande schuld van 56.000 pond te innen. De man beweert failliet te zijn en de schuld niet te kunnen betalen.
«
»
01:30 Drone Cops
Het droneteam schiet in actie na meldingen over jongeren die een schuur in brand proberen te steken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers