TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Boer zkt Vrouw
Dina Tersago geeft het startschot voor een nieuw seizoen. Ze stelt de vijf boeren en één boerin voor die later dit jaar op zoek gaan naar een liefdespartner.
«
»
01:50 The Night Shift
Jordan en Drew voeren een gedurfde reddingsoperatie uit door uit een helikopter te springen. Paul kwam in opstand tegen zijn vader en merkt daar nu de gevolgen van.
«
»
02:40 Tommy Teleshopping
Homeshoppingprogramma waarin de kijker via de telefoon allerlei producten kan aanschaffen. Het programma bevat originele producten, van fitnessproducten tot tuingereedschap.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Kabouter Plop houdt van het maken van Plopmelk en Plopkoeken en woont in de Plops melkherberg, die in een paddenstoel gebouwd is. Plop vertelt over de belevenissen van de dag en vertrekt daarna naar `Kabouterdromenland'.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Het regent in het kabouterbos. De kabouters hebben zich verzameld in de melkherberg van Plop. Lui dommelt snel in, maar wordt abrupt gewekt door een druppel op zijn gezicht. De kabouters ontdekken een gat in het dak.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Videoclip van 'De kabouterpolonaise'.
«
»
06:15 Nils Holgersson
Als Nils de bever Nestor belooft hem naar het Bevereiland te brengen, vindt de groep dat niet fijn.
«
»
06:30 Nils Holgersson
Nils en Gorgo ontdekken een voorraad voedsel en vragen zich af of ze dat wel of niet moeten innemen. Akka vindt dat keuzes moeten worden gemaakt op basis van gezond verstand en niet door toeval, omdat dit ertoe kan leiden dat ze risico's nemen.
«
»
06:40 Maya de Bij
Willy besluit om de bril van Barry af te pakken. De bril belandt uiteindelijk in een emmer die gevuld is met propolis. Wanneer de emmer wordt leeggeschud, blijkt de bril muurvast te zitten omdat de propolis gestold is. Barry is daarom heel boos.
«
»
06:55 K3 Kan Het!
Josje verrast Nicolas op een dinotentoonstelling en ze bakken samen een dinotaart. Kristel wacht Hannes op in de luchthaven, want hij wordt opgeleid tot piloot. En Karen en Janne bouwen na sluitingstijd een feestje in de supermarkt.
«
»
07:15 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:30 K3 Roller Disco club
Leer samen met Hanne, Marte en Klaasje quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco, waar de meisjes alledrie werken en waar buurman Marcel nog wel eens voor problemen zorgt.
«
»
07:55 Move On
De crew van Move On geeft het beste van zichzelf tijdens de Ultimate Dance Competition, maar de wedstrijd brengt ook heel wat verrassingen met zich mee. Bea stelt haar nieuwe vriendin aan Steffi voor, maar die ontmoeting loopt niet zoals gehoopt.
«
»
08:20 Lego Masters
Terwijl de vier beste teams van dit seizoen hun uiterste best doen om de halve finale van volgende week te bereiken, kijkt het presentatieduo een filmpje. Aan het eind van de aflevering komt er een grote verrassing binnen.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Nonkel Jef schaft een jonge stier aan wanneer blijkt dat er veel geld wordt gegeven voor stierenzaad. Hij laat Eduard meteen een staal nemen voor onderzoek. Op hetzelfde moment moet een snipverkouden Izzi zijn ochtendurine laten analyseren.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Dr. Halstead heeft aanhoudend succes bij zijn klinische proeven. Anna, de dochter van dr. Charles, krijgt nieuws dat haar leven verandert. Noah bevindt zich op een plek waar zelfs April hem niet kan helpen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Piet gaat langs bij Sven en Anke van Joe FM. Anke groeide op in een frituur, maar maakt geen friet.
«
»
14:15 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
14:55 Chicago Fire
Herrmann en Cruz komen vast te zitten in de goederenlift van een opslagruimte waar brand is uitgebroken. Ze kunnen bovendien niet communiceren met de rest van het team.
«
»
15:40 The Voice van Vlaanderen
Natalia zet twee powerhouses tegenover elkaar in een dynamisch popduet. Team Mathieu gaat dan weer de klassieke toer op met een James Bond Battle en Team Koen sluit af met een ingetogen, gevoelige Battle met 'Until I found you' van Stephen Sanchez.
«
»
17:45 Helden van hier: Door het vuur
Een grote boom dreigt op een speelplein te vallen waar veel mensen zijn. Een andere bijzondere interventie leidt de brandweer naar een vermoedelijke brand in de haven. Uit verschillende loodsen komt rook.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het echte leven in de ZOO
Bij de zwartvoetpinguďns moet baby Yoda zijn plaats vinden in de kolonie. De andere pinguďns zijn benieuwd naar de jongeling en dat kan best intimiderend zijn. Ook babybruinkopslingeraap Yolande wordt steeds zelfstandiger.
«
»
20:30 Code van Coppens
Staf en Mathias sturen Joke Emmers en Charlotte Timmers naar 'Murassig Park'. Net als Begijn le Bleu en Günther Neefs worden ze onderzoekers.
«
»
21:45 Ons DNA
Lieven en Frances beginnen bij het begin: hun eigen DNA. Ze laten zichzelf volledig binnenstebuiten keren en komen meteen iets erg verrassends te weten. Het BV-proefkonijn van dienst is Dina Tersago.
«
»
23:00 Het Onbekende
Het eerste dilemma van de dag vindt plaats op een groot stuwmeer. Amper bekomen en nog stijf van de adrenaline worden de groep en de sfeer nog meer op de proef gesteld door een confronterend, psychologisch dilemma.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers