TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:40 Pa heeft een lief
Nu hij voorzitter is van de petanqueclub 'De Zware Bal' vindt Fernand het belangrijk om goed voor de dag te komen. Hij besluit op dieet te gaan en meldt zich aan bij een fitnesscentrum.
«
»
17:15 Pa heeft een lief
Francis heeft een lekke band en vraagt aan Jean-Paul om hem te helpen. Fernand zoekt een verkoopster voor de slagerij. Twee van de sollicitanten komen in aanmerking voor de vacature.
«
»
17:50 Pa heeft een lief
Fernand houdt zich persoonlijk bezig met de opleiding van zijn verkoopster Betty. Emiel en Victor treffen elkaar in het park en Emiel nodigt zijn jeugdvriend uit voor een etentje bij hem thuis. Daar ontdekt Victor dat zijn vriend homo is.
«
»
18:20 Pa heeft een lief
De secretaresse van Jean-Paul is afwezig, wat betekent dat zijn echtgenote Charlotte voor haar moet inspringen. De samenwerking zorgt echter voor serieuze spanningen tussen het koppel.
«
»
18:55 Pa heeft een lief
Na lang aandringen mag Jean-Paul van zijn echtgenote een andere secretaresse in dienst nemen. Ze stelt echter wel één voorwaarde: hij moet zich eerst door een uroloog laat onderzoeken.
«
»
19:30 Nonkel Jef
Het gerucht doet de ronde dat de sjampetter verschillende vrouwen zwanger heeft gemaakt. Hij is de beschuldigingen beu en trekt naar Antwerpen. Jef, Sander en de pastoor gaan hem zoeken.
«
»
19:55 Nonkel Jef
Het is geen geheim dat Lizette verliefd is op Eduard. Wanneer hij ziek wordt, gaat ze hem liefdevol verzorgen. Voor zijn verjaardag organiseert ze ook nog een verrassingsfeest en Odette moet Eduard met een smoes naar het café lokken.
«
»
20:30 Nonkel Jef
De romance van Lizette en Eduard duurt voort. Magda is er ondertussen van overtuigd dat ze een man van adel aan de haak heeft geslagen. Het gaat echter om een bedrieger.
«
»
21:00 Nonkel Jef
In Ginderbos wordt de schoonheidswedstrijd Miss Pluimvee georganiseerd. Magda wringt zich in allerlei bochten om voorzittter van de jury te worden. Dit is immers de enige manier om haar doel te bereiken: het schrappen van het badpakkendefilé.
«
»
21:25 Nonkel Jef
Er wordt een rally voor oldtimers georganiseerd. Het parcours loopt langs het erf van Nonkel Jef en hij ziet een unieke kans om geld te verdienen. Hij bemachtigt een officiële stempel en zet de laatste controlepost voor zijn boerderij.
«
»
22:00 'Allo 'Allo!
René en zijn gezelschap moeten zichzelf vermommen als Spaanse dansers om spullen terug te krijgen uit het kasteel. Michelle wil dat René een mobiel radiostation opricht om propaganda uit te zenden.
«
»
22:35 'Allo 'Allo!
Herr Flick injecteert Helga met waarheidsserum om erachter komen waar de Madonna is.
«
»
23:10 'Allo 'Allo!
Er wordt feestgevierd in René's café. Het is namelijk zijn verjaardag en hij krijgt meerdere verrassingen, en die zijn niet allemaal even aangenaam.
«
»
23:45 'Allo 'Allo!
René heeft een geheime bruiloft georganiseerd met Yvette, maar dat gaat niet volgens plan.
«
»
00:25 'Allo 'Allo!
Herr Flick en Von Smallhausen bereiden zich voor om hun maker te ontmoeten voor een vuurpeleton. Daarom roken ze een laatste sigaret.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers