TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
23:35 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:05 Perfect Me
Mooi zijn is nog nooit zo belangrijk geweest. Wie voldoet aan het geldende schoonheidsideaal heeft veel voordelen. Online filteren we massaal onze selfies om er beter uit te zien, maar ook het inspuiten van lippen en billen neemt een hoge vlucht.
«
»
17:55 Sporza: Beker van BelgiŰ Vrouwen
Verslag van de finale van de Beker van BelgiŰ (vrouwen).
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
De Dominicaanse Republiek en Ha´ti delen het eiland Hispaniola. Maar het verschil tussen de twee kan niet groter zijn. De Dominicaanse Republiek is een stabiele democratie met een bloeiende economie. Ha´ti zakt dieper weg in de politieke chaos.
«
»
20:40 Lost: Those Who Kill
Louise is verhuisd naar Aarhus. Als ze Frederik tegenkomt, betrekt hij haar bij een nieuwe zaak. Een vrouw met een verstandelijke beperking is dood aangetroffen en Frederik denkt dat ze is vermoord.
«
»
21:25 Lost: Those Who Kill
Louise en Frederik ontdekken dat Bj°rn en Alberte allebei zijn opgegroeid bij een commune. Louise gaat undercover en ontdekt dat de leider, Jon Simonsen, een speciale band heeft met Alberte.
«
»
22:10 Stella Blˇmkvist
Stella ontdekt dat de mysterieuze dood van een Instagram-ster en een slachtoffer van mensenhandel uit SyriŰ op een vreemde manier met elkaar verbonden zijn.
«
»
23:00 Dionne Warwick: Don't Make Me Over
Dionne Warwick is vooral bekend geworden door haar werk met de songwriters en producers Burt Bacharach en Hal David. Maar haar vastberadenheid bracht haar naast wereldwijd succes ook een stem die ze gebruikte om te vechten voor humanitaire doelen.
«
»
00:30 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŰl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers